2777
2789
عنوان

رانندگی خانوما

183 بازدید | 21 پست

دوستای نی نی سایتی من .سلام

من از رانندگی خیلی میترسم و استرس میگیرم .

گواهی نامه هم دارم.

میشه مشاوره بدین بگین چطوری کنترل کنم استرسمو؟ برام از خاطرات روزای اول رانندگیتون، تصادفاتتون ، اشتباهاتون بگین..."

راهنماییم کنیددددددد 

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...

من خودم اونقدرکوبیدم این ورواون وردیگه فرمون دستم اومده 🙌

ب مرورعادت میکنی گلم نبایدب خودت استرس بدی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اونقدرکوبیدم این ورواون وردیگه فرمون دستم اومده 🙌 ب مرورعادت میکنی گلم نبایدب خودت استرس ب ...

جدی بعدش استرس نمیگرفتی بعد هر بار کوبیدن

من تا دو ماه با بابام میشستم 

بابام خیلی بهم جرئت میداد 

مسیرهای دور منو میبرد با خودش  روزای اول حتما با کسی بشین ک غر نزه 

مسیرهای نزدیک رو بعد ی مدت خودت تنها برو مخصوصا ساعت های خلوتی 

نکته طلایی ماجرا اینه رانندگیت قرار نیست خوب شه 😂بشین بره   (به مرور تقویت میشه ) 

جدی بعدش استرس نمیگرفتی بعد هر بار کوبیدن

چرااوایل خیلی زودترس ورم میداشت وهول میکردم بعدادیگه زدم ب بی خیالی بااسترس نمیشه راننده شدگلم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
برو آموزشگاه با یه مربی خوب و درست و حسابی تمرین کن ترست میریزه ترجیحا آقا باشه

گواهی نامه دارم😑بار اولم ازمون افسر قبول شدم اما استرس وای از استرس

تصادف نکردم تا حالا .داداشمم کنارم بود چون خودم  میترسیدم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
من تا دو ماه با بابام میشستم  بابام خیلی بهم جرئت میداد  مسیرهای دور منو میبرد با خودش & ...

نکته طلاییت عالی بود😅انگیزه داد بهم

چرااوایل خیلی زودترس ورم میداشت وهول میکردم بعدادیگه زدم ب بی خیالی بااسترس نمیشه راننده شدگلم

چطوری کنترلش کنم؟ استرسمو

روزای اول بحدی استرس داشتم که قرص پرانول میخوردم . سعی کن خودت تنها بری . زیاد لاین عوض نکن . اینه ها رو داشته باش .   کلا باید تمرین کنی تا یاد بگیری من الان هر روز میرم اما بازم ایراد دارم . شوهرم میگه ماشین نابود کدی میگم ماشین برا تمیرن . بایدم خراب بشه 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
ب خودت استرس الکی نده اگه نیاز نداری انجامش نده با تمرین راه میفتی

اخه شده دغدغه زندگیم گیر دادم باید یاد بگیرم اصلا هم نیار ندارم ب رانندگی😑