2777
2789

سلام دوستان

من یه بیماری نادری دارم که ناخن هامو درگیر کرده چن سال پیش رفتم دکتر شمارمو گرفت برای کار تحقیقاتیش بعد چن ماه پیش یکی از رزیدنت های خانوم دکتر باهام تماس گرفت که برم برای درمان 

بعد این رزیدنت خانوم دکتر یه پسر جوونیه که خب من واقعا ازش خوشم میاد اونم واقعا با من خوش برخورده (البته این نشونه خاصی نیست چون با همه خیلی خوب رفتار میکنه)

بار اول که رفتم ازم پرسید چی میخونم و اینا وقتی گفتم منم پزشکی میخونم از دفعه بعدش هربار یه سری سوال راجع به درسامون ازم میپرسید و سر حرفو باز میکرد یا دفعه قبل بهم گفت جواب آزمایشمو واتساپ براش بفرستم وقتی فرستادم دقیقا یادش بود که هفته دیگه (که میشه این هفته)باید دوباره برم برای تزریق 

بعد هفته قبل پیام آخرم که تشکر اینا بود و سین نکرد ولی امروز یه نیم ساعت بعد اینکه کارم تموم شد دیدم سین کرده 

البته یه چیز دیگه هم هست امروز من با مامانم رفته بودم بعد من اسم شناسنامم یچیزه ولی خونه یه اسم دیگه صدام میکنن وقتی میخواست برام نسخه بنویسه قبلش مامانم جلو اون به اسم خونم صدام کرده بود ازم اسم کوچیکمو پرسید حالا نمیدونم کلا اسم کوچیکم یادش نبود یا چون مامانم یه چیز دیگه گفت دودل شد 

ببخشید خیلی طولانی شد الان بنظرتون من توهم زدم یا اونم از من خوشش میاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف از اون دسته آدماست که به آدمای اطرافش توجه میکنه.

شایدم یه کراش مختصره بقول امروزیا.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
طرف از اون دسته آدماست که به آدمای اطرافش توجه میکنه. شایدم یه کراش مختصره بقول امروزیا.

خب منم انتظار ندارم با 4 بار دیدن مجنون من شده باشه که منظورم همون کراش مختصره  

راجع به آدمای دور و برش میدونم آدم فوق العاده خوش برخوردیه ولی اینقد حافظه و اینا رو نمیدونم واقعا

خب منم انتظار ندارم با 4 بار دیدن مجنون من شده باشه که منظورم همون کراش مختصره     راجع ب ...

یجورایی درگیرت شده، شما بیخیالش باش، چیزی باشه تو دلش خودش بیان میکنه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
طرف از اون دسته آدماست که به آدمای اطرافش توجه میکنه. شایدم یه کراش مختصره بقول امروزیا.

منم مادرم دانشجوهای ۲۰ سال پیشش رو میشناسه یا پدرم بیمارای چندین سال پیشش رو. ایا روی اون ها کراش زده؟!! 

چه حرفیه عزیز؟!!

ضمن اینکه فرمودی از کیس ها و بیمارای نادرشون هستی.