سلام دوستان
من یه بیماری نادری دارم که ناخن هامو درگیر کرده چن سال پیش رفتم دکتر شمارمو گرفت برای کار تحقیقاتیش بعد چن ماه پیش یکی از رزیدنت های خانوم دکتر باهام تماس گرفت که برم برای درمان
بعد این رزیدنت خانوم دکتر یه پسر جوونیه که خب من واقعا ازش خوشم میاد اونم واقعا با من خوش برخورده (البته این نشونه خاصی نیست چون با همه خیلی خوب رفتار میکنه)
بار اول که رفتم ازم پرسید چی میخونم و اینا وقتی گفتم منم پزشکی میخونم از دفعه بعدش هربار یه سری سوال راجع به درسامون ازم میپرسید و سر حرفو باز میکرد یا دفعه قبل بهم گفت جواب آزمایشمو واتساپ براش بفرستم وقتی فرستادم دقیقا یادش بود که هفته دیگه (که میشه این هفته)باید دوباره برم برای تزریق
بعد هفته قبل پیام آخرم که تشکر اینا بود و سین نکرد ولی امروز یه نیم ساعت بعد اینکه کارم تموم شد دیدم سین کرده
البته یه چیز دیگه هم هست امروز من با مامانم رفته بودم بعد من اسم شناسنامم یچیزه ولی خونه یه اسم دیگه صدام میکنن وقتی میخواست برام نسخه بنویسه قبلش مامانم جلو اون به اسم خونم صدام کرده بود ازم اسم کوچیکمو پرسید حالا نمیدونم کلا اسم کوچیکم یادش نبود یا چون مامانم یه چیز دیگه گفت دودل شد
ببخشید خیلی طولانی شد الان بنظرتون من توهم زدم یا اونم از من خوشش میاد؟