2777
2789
عنوان

مزاج شناسی

201 بازدید | 14 پست

من خیلی علاقه ب خیار دارم و ازماست متنفرم و از شیرم متنفرم و خیلی گرماییم طلاقت گرما رو ندارم عاشق زمستونم ی سوال دیگ ایا تنبلی تخمدان ب طبع گرم و سرد مربوطه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقدار چه ویژگی هایی دارین .

من پوس صورتم صاف و سفیده 

گاهی وقتا کف پاها داغ میشه.قبلا شیرینی جات زیاد دوست داشتم ولی الان معمولی .از ترشیجات اصلا خوشم نمیاد.روی شکمم بیشتر اوقات سرده

دیگه نمیدونم چی بگم

هر کی هم ببینم میگه لاغری درحالی که اضافه وزن دارم البته صورتم لاغره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خیال بافی زیاد دارین حجوم افکار؟یا وسواس؟ترس؟با معذرت مشکل دفع چطور؟

نه خیال بافی ندارم مگه موقعی که کسی خیلی زیاد اعصابمو خورد بکنه هی تو ذهنم فوشش بدم😁

وسواسم ندارم. اجابت مزاجمم خوبه 

ولی یه مشکل که دارم اینه که رگهای ستهام به شدت بیرونه طوری که هرکی ببینه میگه مشکلت چیه

نه عادیه پس😂رنگ پوستتون به زردی میخوره؟زود عصبانی میشد یا زیاد اب میخورین؟بینایی و شنواییتون چطوره؟

اره زود عصبانی میشم مخصوصا وقتی بچه ها همدیگرو اذیت میکنن.اره ابم زیاد میخورم

خداروشکر هم بینایی هم شنواییم خوبه

۳۴ سالمه

نه عادیه پس😂رنگ پوستتون به زردی میخوره؟زود عصبانی میشد یا زیاد اب میخورین؟بینایی و شنواییتون چطوره؟

رنگ پوستم نه زیاد به زردی نمیخوره یه درصد کوچولو 

حس گر گرفتی هم دارین باد خنک کولر و اینا دوست داشته باشین؟ریزش مو چی؟علی رغم انرژی زیاد زود خسته نمی ...

نه گرگرفتگی ندارم اصلا فقط گاهی وقتا کف پاهام حس داغی میکنم نه اینکه دست بزنما فقط حسش میکنم.وگرنه گرگرفتگی اصلا ندارم. ریزش مو هم ندارم

نه خسته نمیشم اصلااا فقط وقتی گرسنه میشم بدنم بی جون میشه و انگار دچار لرزش میشم