2777
2789
عنوان

مشکوک بودن آزمایش غربالگری نوزاد

17163 بازدید | 19 پست

سلام مامانا.امروز از بهداشت زنگ زدن گفتن بچتون هم فاویسم داره هم تیروئیدش مشکوکه باید دوباره تکرار بشه.

دارم دق میکنم از غصه.

توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین

مال کدوم استانی منم دوباره گرفتم هیچیش نبود غصه نخور

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت نگاه کردم نوشته بچه هایی که کم کاری تیرویید دارن خطر عقب موندگی داره.

فاویسم هم برا نوزاد پسر نوشته از مادر منتقل میشه.من خودم ندارم اما میگن حتما ژنش توی مادر هست.خیلی حس بدی دارم که از من به پسرم بیماری انتقال داده شده از شوهرم خجالت میکشم

فاویسم چیز مهمی نیس الکی نگرانش نشو قرارِ باقالی نخوره و بوی باقالی پخته تو خونه راه نندازی

یه سری داروها رم‌نمیتونه مصرف کنه  بگو خدا رو شکر که مشکل حادی نیس

این از اولی

دومی دوباره ازمایش‌میدی عزیزم ان شاالله که چیزی نیس  خودت رو عذاب نده چکاپ میشه کوچولوتون و اگر هم باشه با یه قرص کنترل میشه ان شاالله که دومی نباشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

سلام خوبی خواهری شرمنده بی اجازه اومدم پی ویت میشه این برنامه رو نصب کنی پسرم امتیاز بگیره 🙏❤️❤️

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

یه برنامه هس درمورد مادر باردارو بچه دار اگه نت داشتی نصب کن

رولینک نگهداار میاد باز کردن بزنی روش میتونی وارد بشی

تو نت نگاه کردم نوشته بچه هایی که کم کاری تیرویید دارن خطر عقب موندگی داره. فاویسم هم برا نوزاد پسر ...

اون خطر عقب موندگی برای کسی هست که متوجه نشه و دارو نگیره شما که هنوز نگفتن تیرویید داره اگه دور از جونش داشت هم نگرانی نداره متوجه شدی دارو میدی

من بابام سالهاست داره یه قرص کوچولو میخوره اول صبح و کنترل میشه تمام

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

فاویسم چیز مهمی نیست که فقط چند مورد مواد غذایی هست نباید بخوره یکیش باقالاس بوشم براش ضرر داره 

همین 

تیروییدشم انشالله که مشکلی نداره ولی اگه باشه هم با دارو کنترل میشه و باید تحت نظر باشه ولی معنیش مشکل عقب افتادگی نیست که آزمایشگاهی گفته مشکوکه چیز قطعی که نگفته 

از طرفی خیلی از آزمایشها مشکوک الکی میشن بعدا مشخص میشه بچه هیچیش نیست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دارم میمیرم از نگرانی کاش واقعا چیزیش نباشه

نگران نباش عزیزم دلم روشنه هیچیش نیست 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

میگم تو بارداری خودت تیروییدت بالا یا پایین نبود؟