2777
2789
عنوان

خستگی بچه داری

853 بازدید | 17 پست

سلام‌ من یک دختر سه ساله دارم و یکی دوماهه. دست تنها . خیلی احساس خستگی جسمی و روحی دارم‌

انرژی ندارم. و حوصلم کم شده. به کارام نمیرسم و مدام باید حواسم به نوزاد باشه تا خواهرش فشارش نده که خیلی بد میوفته روش ومنم مدام باید حواسشو پرت کنم‌.

کلا خیلی اوضاعم آشفته شده و خونه همش بهم ریخته.اصلا از مادری لذت نمیبرم. انگار وظیفه است .

میخوام شاد و با نشاط باشم چه کنم ؟

اطرافیان هم مدام سرزنش و ایراد گیری دارن که چرا بچه دوم آوردی و .... و بچه اولت لوسه. دلم برای دوتاشون میسوزه. خیلی خودمو سرزنش میکنم.

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم ۱سال و نیمشه الانم باردارم 😢فک کنم چندماه دیگه به گوه خوری میفتم😭

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

خسته نباشی مادر. اولأ همسرت باید کمکت کنه و مواظب بزرگه باشه و عصر که میاد ببرتش پارک . بهم ریختگی خونه رو هم ول کن. خونه بچه داری بهم ریختس. اگه امکانشو داری کسی رو بیار برای کمک. غذا رو ساده درست کن و حاضری بخورین و از بیرون بیار. اگه شوهرت بزرگه رو ببر بیرون وقتی کوچیکه میخوابه میتونه بخوابی و انرژی بگیری

من که یه دونه دارم عاسی شدم، عزیزم  زیاد به خونه زندگی و تمیزی و کثیفی توجه نکن، به خودت و بچه ها برس، مواظب باش آسیب نبینن، به خوردو خوراکتون برس، غذاهایی درست کن که زمان کمتری پای گاز باشی، مثل آبگوشت، یا خورشت، مثلا بیشتر درست کن دو روز بخورین، برنج رو کته درست کن، خودت باید کاراتو کمتر کنی، این روزام میگذره نوزاد یکی دوسال بشه خیلی راحت‌تر میشی 

واااااا انقدر بدم میاد ازین اطرافیانی که هیچ نقشی تو زندگی ادم ندارن ولی یکسره فضولی میکنن

اخه بتوچه

حقوق میدی ،کپک میکنی،خرجی بچه باتوئه؟اه اه

من که یدونه دارم همیشه خسته هستم

خیلی طبیعیه شما که دوتا داری بیشتر خسته بشی

به حرفای دیگران اهمیت نده 

اخه کی دست تنها میتونه همه چیو سر و سامون بده که شما از خودت انتظار داری عزیزم.

قدیم هشتا بچه میاوردن

چهل نفر ادم بودن برا نگهداری بچه

الان مادر و پدرا واقعا دست تنهان

مخصوصا با وجود کرونا

به خودت فشار نیار گلم

با عمسرت صحبت کنین

فعلا تا سنینیتون کوچیکه به حداقل ها راضی باشین

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

والا من که یکی دارم کلاس اولیه هست خانواده شوهر دهن آدمو سرویس میکنن.اطرافیان هم از کمر دردم خبردارن همش با نیش و کنایه از مضرات تک فرزندی پیشم میگن.اعصاب برام نمونده .

واقعا چرا کسی تک فرزندی رو انتخاب می‌کنه اینقدر تو جامعه نسبت بهش جبهه میگیرن .......

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂