2777
2789

سلام صبحتون بخیر

میخواستم بپرسم وکیلی ک میگیریم ب چ صورته؟

من خودم نمیخوام برم اینور و اونور دادگاه و اینا

ایا ممکن هست؟

ک فقط وکیلم بره و بیاد؟

جهان رنج‌بزرگیست؛نگارا تو بخند🤍
اره ممکنه ولی خرجت زیاد میشه

ن موردی نداره من بخاطر اینکه امنیت جانی ندارم میترسم برم و بیام بعد وکیل گرفتم نمیدونم چرا برا هر چیزی تماس میگیره ک بیا امضا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن موردی نداره من بخاطر اینکه امنیت جانی ندارم میترسم برم و بیام بعد وکیل گرفتم نمیدونم چرا برا هر چی ...

سلام من مرد هستم الان حتی وکالتنامه هم الکترونیکی شده و در هیچ مرحله نیاز به حضور شما برای امضا نیست

مشاور حقوقی
سلام من مرد هستم الان حتی وکالتنامه هم الکترونیکی شده و در هیچ مرحله نیاز به حضور شما برای امضا نیست

امضای الکترونیکی لازمه؟

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
ن موردی نداره من بخاطر اینکه امنیت جانی ندارم میترسم برم و بیام بعد وکیل گرفتم نمیدونم چرا برا هر چی ...

به وکیلت میشه وکالت بدی دیگه خودش میتونه امضا کنه ولی وکالتت جوری نباشه شامل اموال و ... بشه.  

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
برای اعلام وکالت وکیل بعله حتما نیاز هست وکیل بعد از تنظیم قرارداد یه کد می‌فرسته برای موکل 

ممنونم 

پس برای دادگاه مهریه میتونم خودمم نرم

من هنوز وکالت ندادم

ممنونم  پس برای دادگاه مهریه میتونم خودمم نرم من هنوز وکالت ندادم

بعله میتونید وکالت بدید ولی از الان با وکیل طی کنید که این پرونده را تا مرحله اجرا پیگیری کند و تو قرارداد حتما ذکر شود و حتما حتما 1 نسخه از قرارداد الکترونیکی را دریافت کنید 

مشاور حقوقی
بعله میتونید وکالت بدید ولی از الان با وکیل طی کنید که این پرونده را تا مرحله اجرا پیگیری کند و تو ق ...

باشه ممنون

فقط از کجا متوجه بشم وکالت برای اون س مورد بالاس و برای اموال نیس؟

باشه ممنون فقط از کجا متوجه بشم وکالت برای اون س مورد بالاس و برای اموال نیس؟

اگر به وکیل اعتماد دارید و آشنا هست که مشکلی نیست ولی اگر اعتماد ندارید قبل از اینکه کد را براش بخونید وکالتنامه را مطالعه کنید 

مشاور حقوقی