2777
2789
[QUOTE= 207705193 ]اشکمو‌در اوردی دلم پره  من ناشکرم خیلی چیزا دارم ولی فقط ب نداشته هام فک میک ...

الهی من برات بمییرممم  بمیرم واس دلت 😔😔😔خیلی خیلی سخته دورت بگردم من عزیزم 

تورو خدا نریز تو خودت   🥺‌‌‌ نمیدونم حرفی نیس ک‌در برابرغم بزرگت بزنم فقط از خدا‌واست ارامش و صبر میخوام جایگاه مامانت بهشته همیشه حواسش بهت هس  خوشبختیتو‌میخوام قشنگم ‌برات خیلی خیلی دعا میکنم   فقط تو خودت نریز    تک به تک حرفات دلمو‌سوزوند‌ برات صبر حضرت زینب و میخوام

کسی هست بمنم یاری بده.  استاتر عزیز آرامش و سلامتی بزرگترین نعمته خدا به دلت آرامش بده یه روزی میشینی به این روزات میخندی مطمئن باش خدا بزرگه نگران این چیزا نباش یعنی واقعا شکر کن که نگران این چیزایی.   خداروشکر کن عزیزم ناراحت نباش همه چی درست میشه به مرور زمان اصلا زیاد خودتو درگیرش نکن فکر منفی آدمو داغون میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی کیوت جون؟؟ این قانون جذب و مثبت اندیشی رو تواینستا زیاد دیدم میشه وقت بزاری ی توضیح ...

سلام مرسی گلم تو بهتری؟ 

عزیزم قانون جذب ینی اینکه تو میای با افکار مثبت یا منفی یک چیزیو جذب میکنی حالا شما کتاب راز رو بخون کامل توضیح داده

عالیه هم خیلی حالت خوب میشه هم اتفاقات جالبی تو زنذگیت میفته یمدت بعدش انقد مثبت میشی ک اتفاقات بدو یا نمیبینی یا مثل قبل اذیتت نمیکنه 

کتاب راز صوتیو ببینم هس برات لینک میزارم 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
کسی هست بمنم یاری بده.  استاتر عزیز آرامش و سلامتی بزرگترین نعمته خدا به دلت آرامش بده یه روزی ...

قوربونت برم‌‌عزیزمدقبول‌دارم‌خیلییی مسخرس ولی خیلی اذیتم میکنه عصبی شدم اینجیرا چیین ک بخاطرشون حرص و جوش بخورم‌و گریه کنم  انگار مریض روانی شدم

سلام مرسی گلم تو بهتری؟  عزیزم قانون جذب ینی اینکه تو میای با افکار مثبت یا منفی یک چیزیو جذب ...

فداتشم مرررسی عزیزجون 🌸🌺😘😘😘

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

[QUOTE=207706272]الهی من برات بمییرممم  بمیرم واس دلت 😔😔😔خیلی خیلی سخته دورت بگردم من عزیزم  تورو خد ...[/QUOTE]

تورو خدا نگو عزيزم مهربون 

اخه خودم انقدر مريضم توي سينم توده توي صفرام پوليپ غددلنفيم مشكل دارن 

استخون استخونم هروز بهم ميگفت سه روز ديگه گفتن مرخصي 

دوروز ديگه مرخصي ولي جلوي خودم اينتوبه ش كردن هيس سونيا هيچي نگو هيس 

قول داده بود خوب ميشه مياد تا لحظه اخرم كه بود قول داد بياد روم نميشه بهش بگم چرا به قولت عمل نكردي 

روم نميشه بي تابي كنم 

ميدونم شرمنده ميشه تا حالا مامانم قولي نداده بود كه انجامش نده 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
سلام عزیزم خوبی کیوت جون؟؟ این قانون جذب و مثبت اندیشی رو تواینستا زیاد دیدم میشه وقت بزاری ی توضیح ...

https://t.me/books_audio35

اینم کتاب صوتیش کلی تمرینات داره 

https://t.me/books_audio35 اینم کتاب صوتیش کلی تمرینات داره 

قووورربون تو مرسی جیگر 🌺🌸😘

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
[QUOTE= 207706272 ]الهی من برات بمییرممم  بمیرم واس دلت 😔😔😔خیلی خیلی سخته دورت بگردم من عزیز ...

خدای مامانت حالتو خوب میکنه 

مامانت فرشته بوده ک خدا برده پیش خودش♥️ قوربون دلت برم من   

حتمن برا مامانت یاسین میخونم  برا خوب شدن حال خودتم صلوات میفرسم  خدا بقیه عزیزاتو برات حفظ کنه غم اخرت باشه

قوربونت برم‌‌عزیزمدقبول‌دارم‌خیلییی مسخرس ولی خیلی اذیتم میکنه عصبی شدم اینجیرا چیین ک بخاطرشون حرص ...

اره عزیز بهشون فکر نکن اگه بدونی من الان چه حالیهستم همش بخاطر افکار منفی داغون شدم 

[QUOTE= 207706272 ]الهی من برات بمییرممم  بمیرم واس دلت 😔😔😔خیلی خیلی سخته دورت بگردم من عزیز ...

سخته ولی تنها کاری ک ازت برمیاد برای ارامش روحش قران بخون نماز بخون هم خودت اروم میشی هم روح مامانت :) ❤️

جایگاهشون بهشت برین ❤️ 

اره عزیز بهشون فکر نکن اگه بدونی من الان چه حالیهستم همش بخاطر افکار منفی داغون شدم

کلی ارزوی قشنگ برا تک تک تون دارم خونه دلتون بی غم مرسی بابت حرفاتون امشب بدون حرص و بی دغدغه میخوابم

[QUOTE=207706678] خدای مامانت حالتو خوب میکنه  مامانت فرشته بوده ک خدا برده پیش خودش♥️ قوربون دلت برم م ...[/QUOTE]

فدات بشم ميبوسم دستات رو خدا خيرت بده 

چقدر خوبي 

چقدر اروم شدم دعاي خير پشت مامان ديدم 

عكسش پروفايلمه

هركس ميشنوه از بينمون رفته اشكاش سرازير ميشه بجز خودم كسي باور نميكنه كه رفته آقا و خانم بچه و سن دار ميگن سوختم يه پسر شيطون داريم تو محل اون گريه كرد گفت چرا اخه اون خانم مهربون ؟

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
[QUOTE= 207706678 ] خدای مامانت حالتو خوب میکنه  مامانت فرشته بوده ک خدا برده پیش خودش♥️ قوربون ...

از چهرشون محبت سرازیره 

قوربونت برم خیلی مواظب خودت باش بزار روح مامانت شاددباشه خیالش بابت تو راحت

سخته ولی تنها کاری ک ازت برمیاد برای ارامش روحش قران بخون نماز بخون هم خودت اروم میشی هم روح مامانت ...

ميخونم فدات شم ولي مدام نمازمو خراب ميكنم 

انقدر غمگينم گاهي نميفهمم چي خوندم چكار كردم ؟ سه روز ديگه ميشه يك ماه 

ده روزم اونور يك ماه وخرده اي از شروع كرونامون گذشته 

همسايه هاي بلوك خودمون باهام خيلي بد رفتار ميكنن😢