2777
2789
سلام به داشته هات قانع باش شاکر خدا باش تا به اونچه که داری برکت بده و زیادشون کنه.شکر نعمت نعمتت اف ...

مرسی ک وقت میزارید برام تایپ میکنید قوربونت برم عزیزم  حالم خوب میشه اینارو میخونم یاد دلشته هام میفتم♥️😍

خیلی دارم سعی میکنم خودمو جمع کنم دیگ فکر نکنم  یه نمونش  سرویس بهداشتی نمیرم ک‌محیطشو نبی ...

همین ک میگی بودجشو نداریم خودش سنگ میندازه جلو پات از الان شکر کن و بگو من دارم من میتونم من بهترینم❤️

هرچی ناله کنی بدتر دور میشی از خواستت

ناله کردن اسون تر از مثبت اندیشیه 

ولی چاره ای جز مثبت اندیشی نیست 

کتاب یا فایل صوتی راجب مثبت اندیشی گوش کن بخون مطمئنم خیلی چیزا عوض میشه❤️ 

موفق باشی

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم عزیزم شوهرم با خواهرام قهره خونه بابام رفت و آمد نمیکنه همش غصه دارم دارم دق میکنم همش گری ...

دورت بگردم الهی 😔🥺 منم شهر غریبم از خونوادم کیلومتر ها فاصله دارم  دلتگیتو کامل درک میکنم الهی به حق این شبها اربعینیم ک نزدیکه خدا حاجت دل همرو بده تو زندگی ها با دستای مهربون امام زمان عج   مشکل گشایی کنه

منم یه مدت زیاد اینطور بودم ولی خدا رو شکر الان دیدم نسبت به خونه عالی شده...برا خونت اسم خوب بذار ک ...

چقد قشنگ گفتی😍🥺 قوربون دهنت  

هنوز خدا بچه قسمتمون نکرده دوتا سقط داشتم‌بعد سقط دومی کلا زیرو رو شدم  بهم ریختم اثراتش هنوز هست برام دعا کنید صاحب فرزند سالم بشم حالم خوب شه منم برا حال دل همه ارزوی خوبی دارم

[QUOTE=207705193]اشکمو‌در اوردی دلم پره  من ناشکرم خیلی چیزا دارم ولی فقط ب نداشته هام فک میکنم  قوربو ...[/QUOTE]

خدا ماماناتونو حفظ كنه سايه اشون بالاي سرتون باشه بحق دل غمگين و تنهاي من عزيزم بخدا خونه جور ميشه فقط برو سرتو بزار رو پاهاي مامانت و ببوسش 

يه دختر ماماني بودم مريض و بي توان داداشم كرونا گرفت بدبخت شدم مامانم مثل گل تو بغلم پرپر شد اسي بخدا شبا تاصبح بيدارم روزا ميلرزم از غصه يه پتو و بالش گذاشتم كنارم پتوي خودشو ميكشم روش انگار كه خوابيده 

ما دوتا خيلي خوشبخت بوديم خيلي مامانم انقدر دوستم داشت وصيت كرده بود زمانيكه از دنيا رفت مديونم براش گريه كنم 

الان اجازه گريه هم ندارم 

بخاطر كرونا هيچكس طرفمون نمياد 😢 

روز وشبايي رو تنهايي سر ميكنم 

ما مادر ودختر نبوديم جون هم بوديم 

خدايا صبر بده بهم يا حضرت زهرا به فريادم برس 

خوشبحال هركس مامان داره جون من بود كم درد داشت دكترش خطا كرد جونم رفت 

خودم زير تابوتش و گرفتم خودم لحد گذاشتم خودم خاك ريختم گفتم سفرت بخير مسافر 

كه باخيال راحت بره كه نبينه ناراحتم كه عذاب نكشه 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
به همسرم میکم برار منم تلاش کنم برم سرکار حداقل بخاطر خواسته های خودم مگ قبول میکنه میگ اصلااا‌حرفشم ...

پس اول راهی عزیزم ما بعد چهارده سال تازه یک ساله صاحب خونه شدیم با سه تا بچه.پارسال حیاط خونمون سیمانی بود تازه یه بیست روزه کفشو موزایک کردیم منم دوست دارم خونمو شیک کنم اما آسته آسته.

چقد قشنگ گفتی😍🥺 قوربون دهنت   هنوز خدا بچه قسمتمون نکرده دوتا سقط داشتم‌بعد سقط دومی کلا زیر ...

ان شالله به زودی دامنت سبز بشه و خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده عزیزم بهترینها رو برات آرزو میکنم 😊❤🌹

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
اشکمو‌در اوردی دلم پره  من ناشکرم خیلی چیزا دارم ولی فقط ب نداشته هام فک میکنم  قوربو ...

ببخشيد اسي دلم يك هو تركيد بخدا 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
مثبت اندیشی کن از قانون جذب کمک بگیر شک نکن خدا بت میده تجربشو داشتم😍❤️

سلام عزیزم خوبی کیوت جون؟؟ این قانون جذب و مثبت اندیشی رو تواینستا زیاد دیدم میشه وقت بزاری ی توضیح مختصر بدی چجوریه؟

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
مردم برای دلت بیا بغلم خوشکلم❤️

فدات شم 

مهربون 

خدا عزيزانت و رو برات حفظ كنه ميسوزم و ميگم خدا برات حفظشون كنه