2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
جان دل.؟

بی بلا عزیز دلم ‌من مدتهاس درگیرم مشکلم اینه ک خونم از چشم افتاده نمیپسندم کلی ایده دارم واسم خونم ولی هزینشو ندارم شب تا صبح فکر میکنم  بنظرت چیکار کنم حالم خوب شه   وسواس پیدا کردم همش خونمو میریرم جمع کنم ولی دیگ بدنم کشش نداره میشینم  ناراحتم از ناشکر بودن خیلیا از من پایینترم هستن ولی دست خودم نیس میاد تو ذهنم

هستم

بی بلا عزیز دلم ‌من مدتهاس درگیرم مشکلم اینه ک خونم از چشم افتاده نمیپسندم کلی ایده دارم واسم خونم ولی هزینشو ندارم شب تا صبح فکر میکنم  بنظرت چیکار کنم حالم خوب شه   وسواس پیدا کردم همش خونمو میریرم جمع کنم ولی دیگ بدنم کشش نداره میشینم  ناراحتم از ناشکر بودن خیلیا از من پایینترم هستن ولی دست خودم نیس میاد تو ذهنم

1400

درد دل 

ازخونه ماشين داشتن و نداشتن شوهر بد خيانت مادر شوهر بد بچه ميخوان نميخوان 😢

من دردم خيلي عميقه بچه ها 

كسي هست مامان نداشته باشه ؟

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
بی بلا عزیز دلم ‌من مدتهاس درگیرم مشکلم اینه ک خونم از چشم افتاده نمیپسندم کلی ایده دارم واسم خونم و ...

مثبت اندیشی کن از قانون جذب کمک بگیر شک نکن خدا بت میده تجربشو داشتم😍❤️

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜