2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بگو ،یسریا میان میگن شوهر نداریم مجردیم فلانیم واقعا درک نمیکنم ازدواج مهمه اما شخص مورد نظر هز ...

من این بدبختی رو به سر خودم آوردم و الان کاسه چه‌کنم چه نکنم توی دستم نه میشه توی این زندگی موند نه شوهرم ادمیه بشه  ازش طلاق گرفت تهدید میکنه بلا سر خانوادت میارم 

من این بدبختی رو به سر خودم آوردم و الان کاسه چه‌کنم چه نکنم توی دستم نه میشه توی این زندگی موند نه ...

ان شالله خداشوهرتو سربه راه کنه

بچه هم داری

تاحالا پیش مشاور رفتین 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
تا ابد حق

از حقم یه چیزی اونورتر

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

من این بدبختی رو به سر خودم آوردم و الان کاسه چه‌کنم چه نکنم توی دستم نه میشه توی این زندگی موند نه ...

گوه زیادی خورده برادر نداری بزنه اش و لاشش کنه؟

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

بچه نه پیش مشاور هم نرفتیم

مشاور خیلی بهتون کمک میکنه اما مشاوری گ کاربلده و واقعا تجربه داره ن هرمشاوری

حتما برو کیفیت زندگیت بالا میره

میشه بپرسم شوهرت درگذشته یاحالا جیزی هم مصرف میکنه یامیکرده؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲