2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر من ۶ ماه پیش پسرمو تو ۳۵ هفته از دست دادم و سزارین شدم الان ۶ ماه گذشته دوس دارم اقدام کنیم ولی شوهرم میگه حتما باید دکتر بگه وگرنه قبول نمیکنه منم میترسم بریم دکتر بگه فعلا یسال صبر کنین چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ۳۵ هفته از دست دادی ؟؟

اصلا دلیلشو نفهمیدم فقط واسه چکاب رفته بودم که صدای قلبشو نتونستن پیدا کنن بعد رفتم سونوگرافی دیگه گفتن مرده چند روز قبلشم سونو بودما همه چی خوب بود چون وضعیت جنینم بریچ بود گفتن طبیعی نمیشه باید عمل کرد خودمم روحیه نداشتم

چون خیلی دوس دارم جای اونی که رفته زود پر بشه میگم نمیدونم ۳۱ سالمه

عزیزم منم یه روز پیش کورتاژ کردم سختی کشیدم الانم تو سختی هستم مال شما ه جنین بوده برو با دکترت حرف بزن یه سونوبده ببین تخمک ها آماده رحم خوبه ایشالا بعد اقدام کن

عزیزم منم یه روز پیش کورتاژ کردم سختی کشیدم الانم تو سختی هستم مال شما ه جنین بوده برو با دکترت حرف ...

شما چرا کورتاژ کردین؟

آره باید برم دوس داشتم ماه بعد اقدام کنیم ولی نمیدونم دکتر میگه یا نه

برو دکتر بپرس تا خیالش راحت بشه  هر چه زودتر اقدام کنی بهتره چون ناخواسته آدم بر سر باردار شدن ...

آره دیگه سرشام بهش گفتم باشه میریم دکتر یه دکتر بود تو تهران با واتساپ باهاش حرف زدم میگف یسال خیلی زمان زیادیه نمیدونم که هر دکتری یه نظری داره