2777
2789
عنوان

جذب مشاور برای موسسه حرف اخر

2504 بازدید | 19 پست

آگهی شونو الان دیدم تو تلگرام،سرمایه ای نیاز نداره به گفته خودشون غیر یه سیمکارت .میگن هرچقدر فروش داشته باشی به صورت پورسانت بهت پول میدیم.

کسی تجربه داره؟کلاهبرداری نیس؟

ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤  توبمان و دگران وای به حال دگران🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طرز فکرای اشتباه از کجاس؟؟ من امسال با حرف اخر اشنا شدم پکبجشو تهیه کردم کاملا استاداشون خوب ...

من خودم قبلا کنکوری بودم.البته نه ازاین موسسه بلکه از موسسه ی دیگه بود واقعا شیمی رو عالی درس میداد و فوق العاده بود .کسی که خودش نخونه مشکل خودشه بنظرم 

من خودم قبلا کنکوری بودم.البته نه ازاین موسسه بلکه از موسسه ی دیگه بود واقعا شیمی رو عالی درس میداد ...

دقیقا عزیزم کاری به شخص خاصی ندارم ولی کلا مردم ما عادت دارن اشتباهاتشونو تقصیر بقیه بندازن😊

💙BTS💙park jimin💙
دقیقا عزیزم کاری به شخص خاصی ندارم ولی کلا مردم ما عادت دارن اشتباهاتشونو تقصیر بقیه بندازن😊

ان شالله که کنکوریا ب نتیجه خوبی برسن چون واقعا قشری هستن ک خیلی گناه دارن ....

حالا بنظرت برم تو گروه مشاورشون ؟

شما برا حرف اخر کار میکنی؟ برید تو پیجشون متوجه میشی به غیز از یوسفیان پور و واعظی بقیه استاداش کلاهبردارن

شما برا حرف اخر کار میکنی؟ برید تو پیجشون متوجه میشی به غیز از یوسفیان پور و واعظی بقیه استاداش کلاه ...

عزیزم من چرا باید برای حرف اخر کار کنم؟؟؟

من تازه خریداری کردم خیلی عالی بودع

💙BTS💙park jimin💙

من قبلا مشاور بودم و راضی نبودم

اونا مشاور نمیخواستن بلکه بازاریاب پکیج میخواستن

شما چه رشته و رتبه ای هستین؟

تیم مشاوره ای ما طبق شرایطی مشاور میگیره

اگه مایلین شماره بدم و توضیحات رو خدمتتون بگم

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

من قبلا مشاور بودم و راضی نبودم اونا مشاور نمیخواستن بلکه بازاریاب پکیج میخواستن شما چه رشته و رتب ...

اصلا رشته و رتبه براشون مهم نیس 

فقط گفتن بالای هیجده سال باشی و در روز سه چهار ساعت وقت داشته باشی.

یسری اموزشا هم برای مشاوره بهت یاد میدن 

موسسه شما اسمش چیه حقوقش چجوره؟میشه توضیح بدی

اصلا رشته و رتبه براشون مهم نیس  فقط گفتن بالای هیجده سال باشی و در روز سه چهار ساعت وقت داشته ...

تیم مشاوره ای که مشغول به کار هستم فقط دانشجو با رتبه خوب قبول میکنه اگه دانشجو هستین رشته و رتبتون رو بفرمایید تا شرایط رو توضیح بدم

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

تیم مشاوره ای که مشغول به کار هستم فقط دانشجو با رتبه خوب قبول میکنه اگه دانشجو هستین رشته و رتبتون ...

من رتبه پارسالم تو گروه ریاضی تقریبا پنج هزار منطقه سه شد.

رشته مهندسی کامپیوتر میخونم دانشگاه ملی ایلام