من خودم قبلا کنکوری بودم.البته نه ازاین موسسه بلکه از موسسه ی دیگه بود واقعا شیمی رو عالی درس میداد ...
عزیزم من یکی از دوستام کار کرد باهاشون پورسانت که ۵ درصد میدن فقط یعنی یه تومن بفروشی ۵۰ هزار تومن واسه توئه خودت دیگه حساب کن و اینکه اصلا سر موقع پول نمیدن ، سیمکارتم خودشون نمیدن باید خودت شارژ بخری و جالبیش اینه نیگن پوله شارژتو نیدن درصورتی که حقوقشونم معلوم نیس چه برسه به شارژ دوسه من یه ماه اینا کار کرد البته اون بسته هدیه معرفی میکرد ۵ روز با حرف اخرو که رایگان بود و به ازای هر هدیه برلش یه درصد حساب میشد اخرش اومد بیرون پولشم ندادن بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ کار کرده بود پولشم ندادن بلاکشم کردن پول شارژشم که هیچی
اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍
عزیزم من یکی از دوستام کار کرد باهاشون پورسانت که ۵ درصد میدن فقط یعنی یه تومن بفروشی ۵۰ هزار تومن و ...
اینا همه راجبه حرف اخره ؟!واییی چقد کلاهبردارررر... اره خبر دارم که سیمکارت باید ازخودت باشه و تنها سرمایه لازمه ... حقیقتش من هنوز نرفتم فقط دارم تحقیق میکنم
ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤 توبمان و دگران وای به حال دگران🖤
اینا همه راجبه حرف اخره ؟!واییی چقد کلاهبردارررر... اره خبر دارم که سیمکارت باید ازخودت باشه و تنها ...
اره عزیزم راجب حرف اخره 😑 دقیقا همچین کاری کردن با دوستم کلا دور ونوس و حرف اخر و کنکور اسان است و اینا رو خط کشیده ، تازه یه نفر که باهتت کار نیکنه اصولا از اون زبون دارا میذارن حالا به این دوستم انگار گفته بودن سطح بندی داره و حقوق ثابت میدیمو اینا بعد قرار داد نوشتن حقوق و زدن یک میلیون و پونصد به ازای هر ۱۵۰ تا دانش اموز در ماه که حذب کنه خوودشونم میدونستن نمیشه و به ازای هر دانش آموز کمتر از این تعداد ۱۰ تومن کم میشد کلا از من به تو نصیحت فکرشم نکن خواهر😂
اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍
دستت درد نکنه عزیزم راستش الان از گروه وکانالشون لفت دادم .حقیقتا از چیزی که غیر حضوری باشه خوشم نمی ...
خواهش میکنم عزیزم امید وارم کمک شده باشه برات 😘😘منم به همین نتیجه رسیدم حضوری پوله ادمو میخورن چه برسه به این مدلی