2777
2789
عنوان

مشکلم باپدرومادرم

181 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من دخترم وهفده سالمه وسال دیگه کنکوردارم راستش ازپدرومادرم خیلی کفری شدم بحدی که خیلی وقتابه خودکشی فکرکردم، بیشتراوقات بهم طعنه میزنن بچهای مردم روتوسرم میزنن وکلاازبچگی تاالان هیچچ محبت کلامی ازشون ندیدم، مادرمم عادتشه شخصیت منوخوردمیکنه پیشه دیگران یعنی من هیچ آبروی پیش آشناهاوفامیل ندارم 

راستش من شخصیتم بشدت درونگراس وخجالتیم وباارتباط برقرارکردن بادیگران هم ترس دارم هم لذتی نمبرن البته بادوستام نه (دلیل دیگشون که همیشه طعنه میزنن ازاین بابت )واینکه من چهرم وهیکل زیبایی ندارم حس میکنم شایدیکی ازدلایل تنفرشون ازمن این باشه

وضعیت درسی متوسطی دارم وکنکورواسم خیلی خیلی مهمه ولی اصلانمتونم توشرایط عادی درس بخونم علاوه براینکه مادرم همش میگه توبه هیچ جانمرسی بیخودی درس نخون

شرایط مالی مونم خوبع ولی من توخونه ی سه طبقه یک اتاق مستقل ازخودم ندارم یعنی یکی ازآرزوهامه اتاق جداداشتن واسه خودم تواتاق مشترک مامان وبابام درس میخونم که همیشه پرازسروصداس ورفت وآمد

خلاصه ک خیلی دلم گرفته چون ترس ازآینده دارم، مادرم همیشه میگه بااین همه درس خوندن وهزینه کتاب واینافقط قبول نشومن میدونم چبت کنم 

علاوه براون من تمایلی به ازدواج ندارم اصلاعلاوه خواستگارم تاالان نداشتم ولی مادرم میگه نمشه ک دخترازدواج نکنه واین ترسه منوچندبرابر میکنه

حالم ازاصلاخوب نیست هیچ امیدی نسبت بخودم ندارم اگه دارم زندگی میکنم چون فقط امیدم بخداست

آرزوهامم قیدشوزدم فقط میخوام جوری زندگی ادامه پیداکنه ک آبروشون نره همین😭

سنی نداری ک هنوز

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر این چه حرفیه 

مگه زمون تیر کمون شاهه 

الان مردم لولو میرن تو کلینکا هلو میان بیرون 

نهایت یه عمل بینی هست 

یه آرایشگاه رفتن و ابرو درست کردن و...

دیگه تو این زمونه زشتی که غصه نداره 

عزیزم شاید تنها راهش قبول شدن دانشکاه سراسری راه دور باشه

حتی شده دانشگاه های سراسری شهرای کوچیک بعضیا با این که به اندازه مرکز استان ها نیستن اما سراسری هستن و رشته های خوبی دارن

یکی دو سال دیگم کرونا تموم میشه تو میتونی یه مدت دور باشی ازشون

راستی رشتت چیه؟

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

زیاد ذهنتو درگیر نکن عزیزم  تو هر شرایطی هستی هیچ وقت ناامید نشو درستو بخون کنکور قبول شی یه رشته خوب بری ،زندگی که یجور نمیمونه خودت باید از این وضعیت راحت شی وگرنه تو قع داشتن از پدرو مادرت که فایده نداره چون درکت نمیکنن فقط بگم امیدتو ازدست نده ان شاءالله که همیشه موفقو سربلند باشی