2777
2789
عنوان

رابطه بلاتکلیف

1995 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

اگه شما با کسی آشنا بشید و چند ماه گذشته باشه از رابطتون و به طرف بگید که تکلیف این رابطه چیه اونم بگه من به ازدواج فکر نمیکنم 

شما باشید چیکار می‌کنید ادامه می‌دید یا کات میکنید من بهش گفتم که ادامه نمیدم چون وقتم برام با ارزشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معمولا سر چند ماه حرفه ازدواج نمیزنم اصلا.حداقل بعد چهار سال تازه میگم ازدواج کنیم‌یا نه اصن دلم‌میخواد باهات ازدواج کنم یا دوس دارم بله بگم یا نه.خوشم نمیاد هر کی از در اومد تو‌گف بیا بگیرمت منم خوشحال شم بگم باشه

درود 

رابطه ای که نتیجه ای نداشته باشه ادامه دادنش مثل پیمودن بزرگراهیه که به کویر ختم میشه!!

عمر و زمان خیلی باارزشن، بی جهت از دستشون ندید. 

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 
من معمولا سر چند ماه حرفه ازدواج نمیزنم اصلا.حداقل بعد چهار سال تازه میگم ازدواج کنیم‌یا نه اصن دلم‌ ...

اخه غریبه نیست میشناسمش منم حساسم  هر کیو‌ میخوام چیکار از طرفی من ۳۰ سالم شده خسته شدم خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته 

اخه غریبه نیست میشناسمش منم حساسم  هر کیو‌ میخوام چیکار از طرفی من ۳۰ سالم شده خسته شدم خیلی رو ...

صبر کن عجله نکن عجله خراب میکنه همه چیزو.اصن مطمئنی باهاش میخوای ازدواج کنی مطمئنی پدر خوبیه مطمئنی سلامت روان داره؟مطمئنی شکاک نیست مطمئنی عصبی نیست تو عصبانیت کار خطر ناکی انجام نمیده مسئولیت پذیره امتحانش کردی جلو خانوادش چطور باهات رفتار میکنه جلو دوستاش دوستات بیرون توی سفر مخصوصا خیلی مهمه.همه چیزو نگاه کن عجله نکن سر فرصت

همه رابطه ها ک نباید ب ازدواج ختم شه از مسیر لذت ببر

اخه نمیشه به این فکر کرد وقت بذارم برم بیام از طرفی هم الان سخته تو‌رابطه بودن توقعات بیجا هست وابستگی هست ۲ سال دیگه می‌خواد تموم شه الان نموم شه دیگه