آتوسااام مدیر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 72 عنوان چرا کسی تاپیکم نمیاد هیچ کدومتون نمیبخشم | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست یکسال توی سایتم امروز با گوشی وخط اجیم اومدم نی نی سایت عضو شدم که راهنمایم کنید. یکسال کم کمکتون نکردم هرکی کمکی خواست هرکی مشکل داشت میگفت صلوات حمد...بفرستین فرستادمفکرنمیکردم به روز تاپیک بزنم کسی کمکم نکنه.هی😔😔 1400/06/22 | 15:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girlishboy عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1484 چی بنویسم عزیزم؟ هر چی دوست داری بنویس. ار هر چی میخوای مرا زن بخوان تا سرشار شوم از زنانگی
آتوسااام مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 72 هر چی دوست داری بنویس. ار هر چی میخوای گفتم سوالم دوستان هم کم و بیش کمک کردن دستشون درد نکنه. تکدونم خراب هرکسی رو نمیشه تک کرد میشه بهت بگم توی تاپیکم چند نفر تک کنی اونا قبلا کچل کردن؟
girlishboy عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1484 گفتم سوالم دوستان هم کم و بیش کمک کردن دستشون درد نکنه. تکدونم خراب هرکسی رو نمیشه تک کرد میشه بهت ب ... من تک کردن بلد نیستم. مرا زن بخوان تا سرشار شوم از زنانگی
آتوسااام مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 72 wonderful دخترک ـ عاشق ـ فوتبال عاشق ـ طبیعت@ژیناگلمن ژینا جان تورو بیشتر از همه میشناسم یناروواسم توی تاپیکم تگ میکنی خودم نمیتونم تک کنم .مرسی
آتوسااام مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 72 من تک کردن بلد نیستم. اها شما اقا هستین من فکر کردم خانومیدممنون برادردیدم تازه عضو سایت شدیده و کاربر آقا هستید
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205848 wonderful دخترک ـ عاشق ـ فوتبال عاشق ـ طبیعت @ژیناگلمن ژینا جان تور ... @دخترک_عاشق_فوتبال@عاشق_طبیعت @wonderful وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
girlishboy عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1484 اها شما اقا هستین من فکر کردم خانومید ممنون برادر دیدم تازه عضو سایت شدیده و کاربر آقا هستید خواهش میکنم.من هم عضوی از جامعه خانومها. به من به چشم یک آقا نگاه نکنید مرا زن بخوان تا سرشار شوم از زنانگی
آتوسااام مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 72 @دخترک_عاشق_فوتبال @عاشق_طبیعت @wonderful مرسی ممنونم ژینا جان
asemani70 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14189 @asemani70 میشه کمکم کنی سلام عزیزمبله من دوسال پیش کچل کردم فک کن با ژیلت زدم الان خیلی موهام خوب شده حتی مو خوره نداره خیلی هم خوب رشد کرده تا پایین شونه هام اومده خیالت راحت
آتوسااام مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 72 سلام عزیزم بله من دوسال پیش کچل کردم فک کن با ژیلت زدم الان خیلی موهام خوب شده حتی مو خوره ن ... مرسی عزیزم😘امروز کچل کردم😂
آتوسااام مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 72 سلام عزیزم بله من دوسال پیش کچل کردم فک کن با ژیلت زدم الان خیلی موهام خوب شده حتی مو خوره ن ... چیزی هم زدی ک زودتر شده کنه؟من رشد موهام کمه امروزم بامکینه زدم بعدم با ژیلت روش کشیدم یعنی صفرر زدممیخوام از فردا قرص زینک هم بخورم
asemani70 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14189 چیزی هم زدی ک زودتر شده کنه؟ من رشد موهام کمه امروزم بامکینه زدم بعدم با ژیلت روش کشیدم یعنی صفرر ز ... نه والا هیچی نزدم یک دوبار روغن کرچک زدم ولی بوش خیلی بد بود دیگه نزدم
baghlavaaaaaatorki1 عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 1860 من شش ماه پیش. اول برج یک بودکه موهام کراتین کردم بعد دوماه ریزش موهام شروع شد قبلش هم ریزش داشتم ول ... عزیزم من کچل کردم چون موهامو کراتین کرده بودم هم ریزش گرفت هم دکلره روش بود رسما داغون شد موهام ولی بابد تحمل داشته باشی من شب یلدا زدم و دقیقا ۵ ماه بعد خوب بلند شدن خیلی خوشگل شدن و من چون خودم افسردگی شدید دارم دوباره کچل کردم
آتوسااام مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 72 عزیزم من کچل کردم چون موهامو کراتین کرده بودم هم ریزش گرفت هم دکلره روش بود رسما داغون شد موهام ... مرسی آجی تشکرمنم کچل کردم. ماشین صفر 😂😢 منم کراتین کردم ریزشش زیاددد شده بودان شالله زود بلند بشه بتونم ببندم