2777
2789
عنوان

چرا کسی تاپیکم نمیاد هیچ کدومتون نمیبخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست
من شش ماه پیش. اول برج یک بودکه موهام کراتین کردم بعد دوماه ریزش موهام شروع شد قبلش هم ریزش داشتم ول ...

خواهرمنم بعدازکروناریزش مو وابرو گرفت

ولی سعی کن زینک استفاده کنی

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
من شش ماه پیش. اول برج یک بودکه موهام کراتین کردم بعد دوماه ریزش موهام شروع شد قبلش هم ریزش داشتم ول ...

خب نمیشناسیم همچین موردی.... خب هرکی بلد باشه جواب میده اونی که بلد نیست از تاپیک رد میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کچل نکن فقط تقویت کن خودتو قرص ویتامین ای و یونی زینک زیاد بخور موهات رشد میکننند تامیتونی جگرمرغ کبابی بخوررر😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

خاهشا تاپیک اخرم بیاین.. اگ کسی براش مهم باشه ازی اتفاقا زیاد افتاده برا من خیلی راحت حسابشوون میرسم شناسسایی شن این سسری میخام عکس و فیلم تلافی کارش و سزای اعمالش بزارم تو سایت اگ شر نشه...لطفا درک کنین ..همه اینارو لو میدم همه بشناسنشون اگ یککم حمایت کنین... باور کنین روزی بالای شص تا نر بزدل که زن بچه هم دارن یا عقدن یا رل هسن میان سمتم . تا الان خوب پیش رفتم. لطفا قصد پر بازدیدی ندارم چون هیچی بهم نمیرسع فقط میخام عدالت باشه ... یکم حق رو بگیریم از نرهای ترسو... 

آره عزیزم کرونا ریزش مو میاره کچل نکن کوتاه کن پسرونه بزن شاید 3سالی طول بکشه تا کمر بلندشه ولی خب ...

آخه جلوم کوتاه تر از پشتم و اینکه فر هم هست

درسته که کراتین کردم صاف شده ولی چ فایده  ریزشش زیاد

داداشم هرچیزی می‌خوره باز تودهنش در میاره تا مو

خستم کرده گفتم کچل کنم هم یک دست بیاد هم ریزشش ازبین برع

قربان شما عزیزم سوالم گفتم هرکی می‌دونه کمک کنه

گفتم عزیزمممم بعدشو ببیننن 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸