2777
2789
عنوان

این قاعدگی نامنظمه؟

168 بازدید | 37 پست

مثلا اون ماه بیست و چهارم بشی این ماه بیست ودوم.

و دقیقا هر ماه دوسه روز عقب جلو بشه .

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

ن خیلی هم منظمه

سیکلات ۲۸ روزه اس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خیلی هم منظمه سیکلات ۲۸ روزه اس

عه من فکر میکردم هر ماه باید تو یه تاریخ بشم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
مال من چی؟ مثلا این ماه ۲۸ ام شده باشم ماه بعد ۴روز تاخیر ..بعضی ماها هم خود۲۸ ام.

خو منم تقریبا اینجوریم فکر کنم منظمه .

عه من فکر میکردم هر ماه باید تو یه تاریخ بشم

اونا سیکلاشون ۳۰ روزه اس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خو منم تقریبا اینجوریم فکر کنم منظمه .

البته من ازسالای اول پریودی تقریبا نصف سال با ۴روز تا ۵روز تاخیر نصف سالو سرماه 

خدایا دلگرم بودن به تو آنقدر خوب است ،که هر ناامیدی را امیدوار میکند...
اونا سیکلاشون ۳۰ روزه اس

خب اخه مثلا ممکنه ماه بعد بیست و سوم بشم .کلا همیشه اینجوریم ولی هیچ وقت ده روز زودتر یا دیر تر نشدع نهایت اگر بشه پنج روز این چی این طبیعیه؟

البته من ازسالای اول پریودی تقریبا نصف سال با ۴روز تا ۵روز تاخیر نصف سالو سرماه 

منم نهایت پنج روز تاخیر یا جلو افتادن دارم

مثل من یادداشت کن 

مثلا شما ۱ اسفند پری شدی ماه بعدش ۳ فروردین 

ماه بعدش ۴ اردیبهشت 

ماه بعدش ۵ خرداد 

متوجه میشی ۳۲ روزه اس 

یا ۱ فروردین پری میشی 

۲۹ فروردین میشی 

۲۶ اردیبهشت میشی 

۲۳ خرداد میشی 

دوره ات میشه ۲۸ روزه 

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
مثل من یادداشت کن  مثلا شما ۱ اسفند پری شدی ماه بعدش ۳ فروردین  ماه بعدش ۴ اردیبهشت  ...

دقیقا یاداشت کردم.الان اون ماه24بودم این ماه بیست ودو 

و فاصلع زمانیاش همیشه این حدوداس نمیدونم منظمه یا ن

کاملا منظمه و طبیعی سیکل شما ۲۸ روزس

مرسی عزیزم