2789

اره،،تهوع و ویار ک همه نمیگیرن،،من نداشتم ولی دل درد. و کمر درد داشتم،،همه مثل هم نیستن هرکی یه جوری علائم داره،،،و ویارم بخاددشروع بشه هفته۶ ب بعد میاد

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره،،تهوع و ویار ک همه نمیگیرن،،من نداشتم ولی دل درد. و کمر درد داشتم،،همه مثل هم نیستن هرکی یه جوری ...

من فک کردم من فقط این جوریم شک کردم به بارداریم

خسته ترینم

منم ۶ هفته و پنج روزم نه ویار دارم نه حالت تهوع میترسم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من فک کردم من فقط این جوریم شک کردم به بارداریم

یه چبزی میگم تجربه شه،،اصلااا دنبال علائم بقیه نباش و یا مثلا علائم خودتو با بقیه مقایسه نکن،،چون هرکسی یه بدنی داره،، ب خودت استرس نده

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️