2777
2789

اره،،تهوع و ویار ک همه نمیگیرن،،من نداشتم ولی دل درد. و کمر درد داشتم،،همه مثل هم نیستن هرکی یه جوری علائم داره،،،و ویارم بخاددشروع بشه هفته۶ ب بعد میاد

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره،،تهوع و ویار ک همه نمیگیرن،،من نداشتم ولی دل درد. و کمر درد داشتم،،همه مثل هم نیستن هرکی یه جوری ...

من فک کردم من فقط این جوریم شک کردم به بارداریم

خسته ترینم
از۶هفته شروع میشه  بعضیاهم اوایل خوبن ویارشون ازسه ماه اخرشروع میشه

اخه من حالت عادی به همه چیز حساس بودم صبح زود عق میزدم الان برعکس شدم

خسته ترینم

منم ۶ هفته و پنج روزم نه ویار دارم نه حالت تهوع میترسم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من فک کردم من فقط این جوریم شک کردم به بارداریم

یه چبزی میگم تجربه شه،،اصلااا دنبال علائم بقیه نباش و یا مثلا علائم خودتو با بقیه مقایسه نکن،،چون هرکسی یه بدنی داره،، ب خودت استرس نده

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز