2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرتون...

1427 بازدید | 123 پست

بین شما و خانواده اش طرفداری شما رو میکنه و اگه اونا بدی در حق شما بکنن شوهرتون میبینه و به خانواده اش تذکر میده 

لطفاً از راز موفقیتتون بگید 

چیکار کردین که شوهرتون هواتونو داره؟

خودش با شعوره یا نه از اول اینجوری نبود رفتار و سیاست های شما باعث شد این شکلی بشه   

وای یکی بمنم بگه😒

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا مهره مار دارم😃

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خودش اینجوری بودازاول

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

هیچ وقت بدشونو نگفتم هیچ وقت نگفتم بدی کردن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من شوهرم با منه چون میبینه رفتارای خانوادشو که بهم ظبم میکردن و پشتم حرف میزدن

از اولم با خانوادش میونه خوبی نداشت همش فراری بود بعد ازدواجم بدتر شد من کار خاصی نکردم

همه شکر نعمتهای تو کنند . من شکر بودن تو کنم.... نعمت «بودن» توست

از اول مدلش همین بود ،اولین حرکتش خونه جدا و تقریبا با فاصله بود که خودش گفت اینطوری بهتره ،،،البته که خانوادش اصلا اهل دخالت و اذیت نیستن ،،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

تاحالا خانواده همسرم کاری نکردن که بحث و دلخوری باشه که نیاز به طرفداری بشه 

ولی پیش اومده تو سایر محیطها بحثی باشه و همیشه از من طرفداری کرده

رمز و رازش تربیت درست مادرشوهرمِ من هیچ کاری نکردم 🥰

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.