2777
2789
عنوان

عقب افتادن عادت ماهیانه

98 بازدید | 19 پست

سلام
بچه ها یک هفته اس از عادت ماهیانم گذشته
رابطه داشتیم با همسرم اما بعدش قرص اورژانسی خوردم دوبار در طول این ماه این اتفاق افتاده 

ممکنه بازم حامله باشم؟ چون یه هفته اس عقب افتاده     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چند وقت دیگ پریود نشدم برم آزمایش خون بدم؟؟

نمیدونم عزیزم خودم ک خوردم خیلی عقب افتاد از اون موقع دیگه هیچ وقت سرموقع پریودنشدم دکتر گف نباید میخوردی روت نمیفته وخیلی ضررداره

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
بی بی الان بعد از یک هفته که تاخیر افتاده نشون میده؟؟

اره

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
نمیدونم عزیزم خودم ک خوردم خیلی عقب افتاد از اون موقع دیگه هیچ وقت سرموقع پریودنشدم دکتر گف نباید می ...

اهاااا
پس ممکنه واس من به خاطر اون باشه آخه تو این مدت دوبار هم مجبور شدم بخورم
اخه نمیشه نخوری که منک نمیخوام حامله بشم الان 

آزمایش خون چی؟ دقیق تر نیست؟ میگم منفی کاذب نباشه ؟

والا من ک رفتم ازمایش بدم گف بی بی نزدی گفتم چرامنفی بود گف اونام درسته ولی من میخاستم پروژسترون بزنم دکتر گف ازمایش بده

خب اگه امکانش هست میتونی بری ازمایش خون بدی برو انجام بده و همونجا به دکترتم بگو که تاخیر داشتی  ...

اره گفتم بیام بپرسم ببینم اگ امکانش هست باردار باشم فردا برم ازمایش بدم

اهاااا پس ممکنه واس من به خاطر اون باشه آخه تو این مدت دوبار هم مجبور شدم بخورم اخه نمیشه نخوری که ...

نخور عزیزم خیلی ضررداره توکل سال فک کنم فقط ی بار باید خورده بشه