2777
2789

من ۲۰ روزه خونمو ترک کردم اومدم قهر خونه مادرم مثل چی پشیمانم بخدا این جا خیلی اوضاعم بده دعا کنید شوهرم بیاد دنبالم 

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرامشکلتوت چی بود؟

هرچی بود من میتونستم با سیاست حلش کنم قهر کردم به جاش، حالا شوهرم میگه تا مهرتو نبخشی نمیام دنبالت خیلی ناراحتم چون اگه زندگیم بره مهرمو نمیبخشم

دیدم گفتی شگهرم گفته صد گرم طلا رو ببخش و برگرد... این ادم فقط میخواد برگردی مهرتم ببخشی بعدم همونجوری بهت گفته نمیخوامت این بار بدوووون دردسر بگه نمیخوامت حالا به سلامت مهر هم نداری... 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

دیدم گفتی شگهرم گفته صد گرم طلا رو ببخش و برگرد... این ادم فقط میخواد برگردی مهرتم ببخشی بعدم همونجو ...

نه نمیبخشم حتی اگه زندگیم بره

هرچی بود من میتونستم با سیاست حلش کنم قهر کردم به جاش، حالا شوهرم میگه تا مهرتو نبخشی نمیام دنبالت خ ...

حالا خوبه مهریه ای هم نداری ک اینجوری میکنخ... والا صد گرم طلا رو سر خرید عروسی همه به هنوان کادو این چیزا میخرن..نبخشی ها

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

حالا خوبه مهریه ای هم نداری ک اینجوری میکنخ... والا صد گرم طلا رو سر خرید عروسی همه به هنوان کادو ای ...

من کادوی طلای عروسیم ۲۰۰ گرم بود خیلی لات بازی در میاره من خودم همه چیز دارم طلا ماشین حقوق نمی‌دونم چرا باهام لج کرده

نه نمیبخشم حتی اگه زندگیم بره

به نظر من درسته خونه بابا بودن خیلی سخته ولی راه چاره داره اما خونه همچین مروی راه چاره ام نداره