2777
2789
عنوان

بیقراری بعداز واکسن

254 بازدید | 8 پست

پسرم از وقتی واکسن دوماهگیشو زده بیقراره الان یک هفته از واکسنش میگذره به شدت و با حرص دستاشو میخوره پاهاشو میاره بالا دوساعت میخوابونمش اما تا میذارمش تو جاش بعداز5 دقیقه بیدار میشه. اصلا قبلش اینطوری نبود وقتی میخوابی 3 تا 4 ساعت بعد بیدار میشد شیر میخورد دوباره میخابید. نمیدونم چشه الان دوماهو 7 روزشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دخترم که یکسالو نیمست بعد واکسنه ۱۸ ماهگی بدغذا وبد اونوق شده نمی دونم تواین واکسنا چیه اصلا☹

افذین دقیقا تا قبل واکسن بچم اروم بوددخوب میخوابید اصن واکسنه بیقرارش کرده خیلی 

منم دخترم که یکسالو نیمست بعد واکسنه ۱۸ ماهگی بدغذا وبد اونوق شده نمی دونم تواین واکسنا چیه اصلا☹

میشه در مورد یکسالگی بهم بگی؟ من همش میگم وای کی میشه یک سالش من راحت شم. خوابش چطوره شبا؟ 

میشه در مورد یکسالگی بهم بگی؟ من همش میگم وای کی میشه یک سالش من راحت شم. خوابش چطوره شبا؟ 

عزیزم  اول که همه بچه هاباهم فرق دارن مثلا دخترمن شبا هنوز تا۳ صبح بیداره وشبا تاصبح شیرمو میخو ه امابعضیا زودترمیخوابن وشبا برای شیرکمتربلندمیشن نمیشه همشون روباهم مقایسه کرد دومم که بچه ها هرچی بزرگترمیشن مشکلاتشون فرق میکنه مثلا توبچگی همش بغله وسخته امابعدشم که راه میوفته یه جور سختی داره درکل ایشالله تنشون سلامت باشه 

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕