2777
2789
عنوان

قلیون

119 بازدید | 15 پست

اگر کسی ک بخواید باهاش ازدواج کنید مثلا با هم برید سفر بعد تو سفر قلیون بکشه یا وقتی با دوستامون میریم بیرون 

حاضرید با این ادم ازدواج کنید؟؟؟

سیگار و اینا نمیکشه فقط قلیون 

ما هنوز عقد نکردیم فقط خواستگاریم اومده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ک ولی ن زیادیش بگو دو سیب بکشه😀😂

زیاد ک ن وقتی تو جمعیم 

بعد مثلا دخترای دیگ هم میکشن مک نمیتونم بکشم اصلا خودشم خوشش میاد ک من نمکشم ولی حرصم میگیره ک چرا اون میکشه

من حاضرم  اگر تفننی باشه و در حد سفر و بیرون و اینا  ن اینکه هر روز ...

ن در حد سفر و بیرون و وقتی با دوستامونیم 

ولی ما ک هر شب با دوستامونیم میشه هر روز مگر اینکه بریم ی جایی ک نزارن 

ن در حد سفر و بیرون و وقتی با دوستامونیم  ولی ما ک هر شب با دوستامونیم میشه هر روز مگر اینکه ب ...

من با قلیون مشکل ندارم جز برا سلامتی خب بده واقعا و خ مخربه 

ولی مطمئنی اهل سیگار نیس؟ 

من مشکلی ندارم  خودش میدونه و ریه ی خودش😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من با قلیون مشکل ندارم جز برا سلامتی خب بده واقعا و خ مخربه  ولی مطمئنی اهل سیگار نیس؟

اره ۷ ۸ ساله با هم  دوست بودیم فقط قلیون میکشه تنها باشه نمیکشه با دوستاش 

خوب این چیزا فقط به خودش ضرر میزنه من نهایت بتونم متقاعدش کنم برای سلامتیش بده ولی خوب وقتی خودش اهمیت نمیده دیگه به من مربوط نیست

من خودم نمیکشم ولی انقدر معیارای دیگه هست که این مورد رو بهش اهمیت ندم

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
خوب این چیزا فقط به خودش ضرر میزنه من نهایت بتونم متقاعدش کنم برای سلامتیش بده ولی خوب وقتی خودش اهم ...

من تا حالا لهش نگفتم ک نکش چون خوشم نمیاد ک مجبورش کنم ی کار و کنه ولی وقتی من پیشش میشینم کمتر میکشه چون میدونه سرفه ام میگیده