2821
2789

بارها پیش اومده گفتم شاید من زیادی حساسم ولی تغییر رفتار رو به وضوح دیدم در حدی نزدیک که بگم مثلا مادربزرگم ،عمم. خب درک نمیکنم من جای بچه اونام.

از خوشحالیشون خوشحال میشم توی دست و بالشون بزرگ شدم. ولی اخیرا خودمم فاصله گرفتم با این رفتارشون

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره خواهرم بنده خدا شرایط مالی و اجتماعی خوبی ندارهو حسادت میکنه آشکارا اهمیت نمیدم فقط دوری

خواهر ادم حسودی کنه هیچی دیگه

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

مریض بودم یادمه شوهرم برام تولد گرفته بود

قراربود سال گذشته کاری نکنه ی بنده خدایی نزدیکان در حال سکته بود 😂

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

ببین بعضی حسودا همزمان دوستت هم دارن گاهیم حسودی میکنن .اما بعصی حسودا یه درجه از نفرت و دشمنی همراهشون دارن اونا رو باید دوری کنی

وگرنه به نظرم مادربزرگ و عمه و ..از نوع یک محسوب میشن سعی کن خوشبختی و موفقیتهاتو جلوشون جار نزنی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اصلا کلا افراد نزدیکن که حسادت میکنن

پس چرا ما اینطوری نیستیم برای اونا

اره خیلی چون زیبا و موفقم تو همین سایتم بهم حسادتت شده

از غریبه که انتظاری نیست