2777
2789
عنوان

شوهر عصبی غیرقابل کنترل

110 بازدید | 9 پست

خواهش می کنم راهنمایی م کنید

وارد جزییات نمیشم،شوهر آدم عصبیه ولی هیچ وقت بام بد رفتاری نمی کرد دست روم بلند نمی کرد امشب دومین باری بود که وحشیانه با اینکه دخترم بغلم بود منو میزد،اولین بارم پنج روزگی دخترم بود که مشکلات خونه پدریشو سرمن خالی کرد هر چی بدو بیراه ک لایقش بودو نثارم کرد به مادرم بی احترامی کرد،الان دخترم ۶ ماهشه دوباره کارشو تکرار کرد اینبار کلی کتکمم زد بچه بغل فقط تونستم تا جایی از خودم دفاع کنم ک دستای کثیفش به بچم نخوره که اون چیزیش نشه آخرم کوتاه اومدم نشستم با دستاش محکم محکم کوبید تو سرم،کلا آدم عصبیه چون دخترم گریه میکرد نشسته بود میزد تو سر خودش دور از جون بچم میگف بمیره،منم عصبی شدم گفتم برو بیرون از خونه،منم داشتم دخترمو آروم میکردم که یهو مثل حیوون بهم حمله کرد،طلاق از این وحشی سخته چون می‌دونم بچمو بهم نمی‌ده تا بیام ثابت کنم لیاقت نداره مراقب بچم باشه پدرم دراومده،چه خاکی سرم کنم،من نمیتونم با این ذلت زندگی کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.