2777
2789
عنوان

امشب با شکم گرسنه خوابیدم فقط فردا بشه میدونم...

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 27 پست

عمه من یه دختر شمالی گرفتن رفتن نشون روز اول غذای خوب روز دوم املت!نمیدونم شاید اینام مث اونان غذا براشون اهمیت نداره لابد!خودت یه چیزی درست میکردی میگفتی من گشنه نمیتونم بخوابم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید . لباسو باید کی بده نفهمیدم

اخه واسم لباس خرید ی تیشرت من فکر کردم برای منه تشکر کردم امروز گفت پولشو بده،منم دادم

ولی درصورتی ک مامانم ۵۰۰ تومن فقط شلوار خرید برا همسرم🙄

حس کردم اینم داره برا من میخره🤣

یه دست لباس این وسط چی بود؟

اخه واسم لباس خرید ی تیشرت من فکر کردم برای منه تشکر کردم امروز گفت پولشو بده،منم دادم

حس کردم اینم داره برا من میخره🤣

خب درمورد غذا کاملا حق باشماست چون واقعا زشته هیچی درست نکرده ولی درمورد لباس که خدایش،از کجا میخواس ...

حس کردم اینم داره برا من میخره من منظورم این نیس لباس میخوام اخه واقعا فکر کردم ی تیشرت خونگی خریده ب هسمرم گفت براش لباس گرفتم پولو بده دیگ خودم دادم

درکت میکنم از الان میگم کم برو رفتی برا خودت خوراکی بخر بخور یا بیرون غذا بخور تجربه 7ساله

بخدا هر شب بیرون میخوریم ولی شبی ۲۰۰_۲۵۰ میشه،منم دلم میخواد ارزش واسم قاعل شن اصلا ادم شکمویی نیستم ولی حق بده😫 دلم میخواست ی شب شام دعوتم کنه بگه عروس بیاااا خبرت شام درس کردم،ولی ن اینکه سیب زمینی سرخ شده ک تو یخوال بود برای دیروز ناهار و بزاره جلوم

نمیسه هر شب بیرون سخته

منظورشو رسونده کم کم، اونجا نمون نمیخوان شما رو

عزیزم من میشناسمشون اصلا اینطوری نیستن متوجه هم ک مزاحم نیستم چون واقعا کمکش میکنم حتی شام و ناهارم درست میکردم ولی کم کم فهمیدم داره وظیفه میشه بیخیال شدم،ولی بخث شام و ناعار درست نکردن بحثه ارزش قاعل شدنه،

بخدا هر شب بیرون میخوریم ولی شبی ۲۰۰_۲۵۰ میشه،منم دلم میخواد ارزش واسم قاعل شن اصلا ادم شکمویی نیستم ...

می‌دونم عزیزم دور از جونت گفتم برا اینکه اذیت نشی کم بمون میتونی برا خودت بخری کن که همش کیک و کلوچه و...الآنم یه هفته مجبور شدم برم اونجا سو تغذیه گرفتم بخدا اومدم خونه خودمون مثل قحطی زده ها کره رو از فریز درآوردم مثل سنگ می‌کشیدم رو نون اینقدر خریدم یخچالمم درش بسته نمیشد مردم از گرسنگی

...یک عدد آدم...