2777
2789

زوده برا بیبی

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

استفراغ

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۵ روز به موعد مگه استفراغ میاد؟

عزیزم ببخشید شما پارسال آی وی اف داشتین نتیجه نگرفتین؟ آخه منم شروع کردم واسه همون میپرسم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزم ببخشید شما پارسال آی وی اف داشتین نتیجه نگرفتین؟ آخه منم شروع کردم واسه همون میپرسم

سلام خیر .من یه مرکزی رفتم که بدون ازمایش از همسرم برای آی وی اف کردند و چون واریکوسل داشت جنین تشکیل نشد . الان اقدام کردم برای ابن سینا.هرچی خدا بخواد

سلام خیر .من یه مرکزی رفتم که بدون ازمایش از همسرم برای آی وی اف کردند و چون واریکوسل داشت جنین تشکی ...

منم رفتم بعد تخمک کشی از ده تا دوتا جنین شده اونقد ناراحتم از شب کارم شده گریه..شما میدونین علتش چی میتونه باشه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
منم رفتم بعد تخمک کشی از ده تا دوتا جنین شده اونقد ناراحتم از شب کارم شده گریه..شما میدونین علتش چی ...

برای من از ۱۷ تا یکی. علتش همسرم بود .اسپرمای بدشکل زیاد داشته مشکل مورفولوژی و واریکوسل  . باید میکرو بکنیم .تزریق اسپرم سالم به تخمک . 

برای من از ۱۷ تا یکی. علتش همسرم بود .اسپرمای بدشکل زیاد داشته مشکل مورفولوژی و واریکوسل  . بای ...

عزیزم من مرکزی که میرم فقط میکرو میکنن منم میکروام ولی دوتا شد فرداشم زنگ زدن گفتن یکیشم رشد کرده حالاشدسه تا

حالا نمیدونم سه تارو باهم انتقال میدن ؟دوتاش3روزه اس یکیشم 5روزه

کودوم مرکز هستید .من الان در حال حاضر ابن سینام .

مرکز جهاد عزیزم

کودوم مرکز هستید .من الان در حال حاضر ابن سینام .

البته دکترمو مطب میرما اونجا دکتراهر روز یکی ویزیت میکنه