2777
2789

بند ناف؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میشه بیشترتوضیح بدی

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بند ناف؟

اره بعدا اگه کودک پیوند مغز استخوان لازم داشته باشه می‌تونه از بند ناف کمک بگیره 

حتی برای خواهر برادرش هم می‌تونه کمک کنه 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
مگ نمیزدازن دور😐

نه من توضیح دادم یکم پایین تر بخون 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
اره بعدا اگه کودک پیوند مغز استخوان لازم داشته باشه می‌تونه از بند ناف کمک بگیره  حتی برای خوا ...

چقد جالب 

ار تازع از مامانم پرسیدم 

مرسی ازت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برای دوستان بگم که بند ناف رو نگه میدان ممکنه مشکلاتی پیش بیاد مثلا پیوند مغز استخوان لازم باشه 

این بند ناف می‌تونه برای پیوند کمک کنه حتی به غیر از خودش به مادر و پدر و خواهر و برادرش کمک کنه ولی هزینه نگه داری بند ناف بالاست 

من خودم می‌خوام برای بچه ام نگه دارن هرچند هنوز بچه ندارم

ذخیره خون بند ناف نوزاد

مرسی

چقد جالب  ار تازع از مامانم پرسیدم  مرسی ازت

❤️ فدات