2777
2789
عنوان

مادر شوهر تنبل و بیخیال یا بدجنس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 79 پست

عزیزم ناراحت نشیا خیلیرلوسی یعنی چی مرغ وگوشت میخریم برامون بپز . خوب  خودتون تصمیم گرفتین بچه داربشین  پس باید از عهده بزرگ کردنشم بربیاین . حتی از پادرتم نباید توقع داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکنم انتظار بی جا داری! بچه آوردی باید مسئولیت قبول کنی دیگ!!! من دوتا بچه دارم ی سال باهم فاصله دارن و فوق العاده اذیت کن یعنی در حدی ک اا دستشویی میخوام برم جیغ میکشن ولی خودم خواستم ک بچه داشته باشم دیگ!!! تازه در کنارش هم کار میکنم هم درس میخونم... کمکی هم ندارم

خیلی حساسن، ناراحت میشن، همه چی بهشون برمیخوره

بزار حساس باشه و یکم از این طرف هم  بهش بربخوره که خانواده اش چرا هیچ کمکی نمیکنن و ازشون ناراحت بشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

عزیزم آغوشی پارچه ای بگیر خیلی عالیه بچه رو بزار توش راحت بخوابه به کارات هم میرسی. برای بچه های کول ...

براش عکسش فرستادم اتفاقا 

منم میگم بگیره خیلی خوبه

خودمم میخوام بگیرم 

من فک میکنم انتظار بی جا داری! بچه آوردی باید مسئولیت قبول کنی دیگ!!! من دوتا بچه دارم ی سال باهم فا ...

چطوری با دوتا بچه درس میخونیم عزیزم میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی منو خوشم اومد از ارادت

عزیزم ناراحت نشیا خیلیرلوسی یعنی چی مرغ وگوشت میخریم برامون بپز . خوب  خودتون تصمیم گرفتین بچه ...

بهش گفتی ناراحت نشو ولی خب خیلی لوسی یعنی چی 😂😁

خواهر بعضی ها بچه اولشون هست تجربه ندارن 

سختشونه 

چطوری با دوتا بچه درس میخونیم عزیزم میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی منو خوشم اومد از ارادت

الان خدا رو شکر مجازیه... اسپیکر گرفتم کلاسا رو گوش میدم... تحقیقاتم شب ک بچه ها میخوابن انجام میدم... امتحاناتم هم ک دیگ همون آخر شب میخونم 

اسی خدا انشالله مادرت رو حفظ کنه

از این کمربند ها بگیر خیلی راحت میتونی کارات رو بکنی در خونت رو قفل کن کسی همینجوری سرش رو نندازه پایین بیاد

اگه هم کسی با لحن بد با بچت حرف زد باهاش برخورد کن 😁

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
الان خدا رو شکر مجازیه... اسپیکر گرفتم کلاسا رو گوش میدم... تحقیقاتم شب ک بچه ها میخوابن انجام میدم. ...

اسپیکر گرفتی یعنی میری سرکلاس لب تاب وصل کردی به اسپیکر صدا تو خونه پخش میشه اینجوری ؟ 

اره امیدوارم مجازی بمونه

مقطع کارشناسی هستید یا ارشد آزاد یا پیام نور ؟ 

بهش گفتی ناراحت نشو ولی خب خیلی لوسی یعنی چی 😂😁 خواهر بعضی ها بچه اولشون هست تجربه ندارن  س ...

میدونم منظورم توقع از مادرشوهر بنظرم بیجاست مگه قبل بچه دارشدن با ایشون مشورت کردن که مادرشوهر عزیز اماده گیه بچه داری داری.  من نظرمو گفتم بچه اول واقعا سخته ولی بعدا همه پیشه خاطره شیرین

اسپیکر گرفتی یعنی میری سرکلاس لب تاب وصل کردی به اسپیکر صدا تو خونه پخش میشه اینجوری ؟  اره ام ...

دقیقا صدا تو خونه پخش میشه خانوادگی درس گوش میدیم😂مقطع کارشناسی پیام نورم البته ی لیسانسم در زمان مجردی گرفتم