2777
2789
عنوان

شوهرای شما چجورین؟؟شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 49 پست

این طوری پیش بری دلشو میزنی..باهاش خوب باش گناه داره.. خیلیم خوبه شوهرت 

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا زنده باشه

بگو که دوست داری ی پس اندازی برای خودت داشته باشی یا قرعهکشی چیزی ثبت نام کن

من خودم ماهی ی تومن قرعه دارم و ی تومن هم میزنه کارتم

مردا مثل بچه ان باید خواسته هاتو بگی بهشون

کم نمی ذاره همسرت راهش ی کوچولو هدایت میخواد فقط همین

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

خیلیم خوبه که ! شوهر منم این شکلیه من راضیم , هر وقتم پول لازم داشته باشم نمیگه خذج نکن یا زیاده یا فلان میگه هر چقد لازم داری کارت به کارت کن خودت یا خودت بردار مگه باید به من بگی ؟ ولی اینکه حتما هر ماه مبلغ مشخصی بده نه اینجوری نیس منم راضیم 

عزیزم متوجه نشدم...الان چون از زنهای دیگه کمتر خرج میکنی ناراحتی؟؟؟؟اصلا چرا خودتو با کسی دیگه مقایسه میکنی؟

حرفت خیلی بی معنیه😐گلم تو زندگی یه چیزاییی مهم تر از این چیزی ک تو گفتی هست ....مثل عشق مثل سلامتی  مثل  شادی 

اگه پول بیشتری میخای خب ازش بخواه 

ولی اینکه خودتو با زنهای دیگه مقایسه میکنی ک  چقدر خرج میکنن و خودتو وارد این رقابت میکنی واقعا یه جور بی سوادیه😐