2777
2789
عنوان

شوهرای شما چجورین؟؟شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 49 پست

عزیزم به نظرم شما و شوهرتون باید پول پس انداز کنید به نظرم لازم نیس از همه چی مارک بخرید ولی شوهرم از نظرمالی خیلی کمک میکنه ولی ما بیشتر برای وسایل سلامتی مثل کفش مناسب خوراک مناسب خرج میکنیم ...کلا لباس میخریم در حد نیاز ....اگه وضع شوهرتون خرابه نباید یخهو خرج کنه البته خودتون بهتر اوضاع مالی تون میدونید....ولی مثلا لازم نیست ماشین لباسشویی اگه خوبه عوض بشه فقط به خاطر یه مارک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زندگیت رو با هیچکس مقایسه نکن ...ما از شرایط و اوضاع کسی خبر نداریم فقط از بیرون میبینیم ....ایشون با توجه به این اوضاع و تورم در حد توانش نیازهای شما رو برطرف میکنه به گفته خودتون پس نیازی به مقایسه با زندگی دیگران نیست 

چ خوب قراره ازدواج گذاشته ؟من از اینجور چیزا خیلی میترسم مثلا چیزی بخاد دربرابرش هرچند متاهلم الان

اره شدید  ازدواجیه...البته بعد از ۱سال آشنایی و شناخت 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

بعضی از اقایون مدلشونه دوس دارن خودشون پول بدن 

چه اشکال داره ولی اگه دوس داری پول دستت باشه میتونی با یه مکالمه خوب ازش بخوابی 

بگی همیشه برام بهترینارو گرفتی و من از این بابت خیلی خوشحالم و قدردانتم 

ولی اگه گاها پول تو کارتم باشه حس مستقل بودن میکنم و این قضیه دو چندان منو خوشحال میکنه 

ایشالا زنده باشه بگو که دوست داری ی پس اندازی برای خودت داشته باشی یا قرعهکشی چیزی ثبت نام کن من خ ...

یه قرعه داریم مبلغشم خیلی نیس گفتم بده من درومد این ماه میگه میخام واسه مبلا بخار شو بکیرم دستگاه لیزر خونگی بگیرم🙁

دخترم دنیای من♥️

😐😐سوهرتو بهم قرض میدی؟دختر اخه چی کم میذاره😐💔

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
عزیزم شوهرت خوبه اینقدرم کم خرج نیستی ک فکر میکنی شاید چیزی دیگه خیلی تهش نمیمونه ک بده یاااااا مثلا ...

اره همه ی خریدا باهمیم از خورد‌و‌خوراک‌تا لباس چون شهر غریبم بیشتر باهم‌میریم چون با بچه تنهایی هم سختمه

دخترم دنیای من♥️
بعضی از اقایون مدلشونه دوس دارن خودشون پول بدن  چه اشکال داره ولی اگه دوس داری پول دستت باشه م ...

این خوبه

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
😐😐سوهرتو بهم قرض میدی؟دختر اخه چی کم میذاره😐💔

مثلا واسه سلامتی و لیزر مو یا اینکه ایروهامو میکرو بیلیدینگ کنم پول میده مثلا واسه داروهای ویتامین پول خرج‌میکنه ولی مثلا از پول واسه ناخن و مژه بدش مباد بده میگه یه کار بیخوده البته منم از اول نذاشتم

دخترم دنیای من♥️
اره همه ی خریدا باهمیم از خورد‌و‌خوراک‌تا لباس چون شهر غریبم بیشتر باهم‌میریم چون با بچه تنهایی هم س ...

خب دیگه بیخیال .همه ما زنا فکر میکنیم کم خرجیم نسبت به بقیه ولی باید پوئن های مثبت هم درنظر گرفت .حالا تواینی منم مثل خودت من دیگه بهشم میگفتم ک قدربدونو فلانموووو الان نمیگم دیگه چن خودش میفهمه 

نه خوبه

شوهر منم مثل شماست ولی پول تو جیبی هم ازش میگیرم خودم بهش گفتم بهم پول بده ازین ماهم گفتم بیشترش کن میخوام وام شرکت کنم مخشو زدم گفت باشه 

مردارو باید منطقی ازشون بخوای

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️