2777
2789
عنوان

شوهرای شما چجورین؟؟شوهر من

844 بازدید | 49 پست

مثلا پول داشته باشه از لحاظ وسایل رفاهیی همه چیو خوبشو تامین میکنه قصدم‌پز دادن نیس چون همو نمیشناسیم فقط میخام بگم من خیلی وقتا باهاش بداخلاقم ببینید حق دارم یانه مثلا طلا فقط یه گوشواره و یه دیتبند ظریف دارم که اونارو هم نمیندازم،،ولی مثلا واسم همون سال که ایفون ۱۱پرومکس اومد خرید بعدا واسه خودش خرید برام اپل واچ گرفت یه چرخ خیاطی زانومه گرفت هزینه کلاس خیاطی داد گفت تا هر جا دوس داری پیشرفت کن من حمایتت میکنم تو این حرفه یا این ماه رفت واسه دخترم آیپد خرید اخه همش گوشی من دستشه لباسشویی جهیزیم مارکش خوب نبود عوض کرد تازه الجی گرفت تو دوتا چک که بزرگ باشه بتونم پتو و روفرشی توش بشورم از لحاظ خوردو خوراک بهترین چیزارو میگیره  حتی دستشم خالی باشه کاسبه وضعیت اقتتصادی هم خرابه چند ماه یه بار مثلا میریم باهم یهوو لباس میگیریم واسه مناسبتا در حد توانش یه چیزی میگیره ولی مثلا پول زیاد نمیده بهم ولی میگه هر جا رفتی تنها بودی خاستی بگو بفرستم برات 

من همش فکر میکنم داره کم میزاره فک‌میکنم زنای دیگه خرجشون از من بیستره

دخترم دنیای من♥️

دعام کنید سال ۱۴۰۰ بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭😭😭😭 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🥺🙏

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسبت ب خیلی از همسرای نی نی سایتی بهتره ولی خوب در دنیای واقعی متوسط و عادی..

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

همسر منم همینطوریه ...هرچی بخوام برام میخره یا جایی باشم بگم برام پول بریز می‌ریزه به حسابم 

ولی خب اینکه اول ماه یه مقدار پول بریزه حسابم نه اینکارو نمیکنه دلیلشم نمی‌دونم 😅😅😅

چرا خودتو با زنای دیگه مقایسه میکنی 

زندگی تو فقط و فقط مختص خودته بد و خوبش و با زندگی کسی مقایسه نکن

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!