سلام خانوما، تو فامیلمون متأسفانه کسایی هستن که برامون دعای بد و شر میگیرن بااینکه خدا میدونه هییییشکاریشون نداریم، دیگه خستههههه شدمممم، توروخدا راهی دارین یا دعایی که مطمعن شم شرشون خودمو خانوادمو نگیره؟؟؟ خدا لعنتشون کنه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی! (متعهد❤️👩❤️👨)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما تو زندگی من نیستی پس حق اظهار نظر راجع به خرافاتی بودنش هم نداری چون نمیدونی سه ماه چیا کشیدیم، اینجا نگفتم و نمیگم چون افرادی مثل شما بی مهابا نظر میدن بدون اینکه مطالعه داشته باشن و بدونن که خدا به دعای بد اثر داده
🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی! (متعهد❤️👩❤️👨)
میگن باید دعای حصار از ادم خیلی خیلی مطمنبگیری دیگه کسی دعاش اثر نمیزاره
آخه همینشو نمیدونم کاش یچی باشه که خودمم بتونم انجامش بدم یا دعایی ذکری بخونم
کار ادم معمولی نیست. همون طور که اون که مینویسه باید علم داشته باسه. باطل کننده هم حتما باید ق ...
خب آره، وای نمیشه یکی گند بزنه به زندگی بقیه همینجور الکی، هرچقدم باطل کنی باز میگیرن، یه ذکری چیزی میخوام که خودم مداوم بتونم بگم تا شرشون کم شه و مکرشون به خودشون برگرده
کاش وقتی اعتقاد نداری اصلا تاپیک رو باز نمیکردی، منکه تو عنوان مشخص کردم موضوع چیه!!!! عجیبه که اومدی و نظر هم دادی!!!!!!!
اگه ایلامی یامیتونی بری برو پیش سید موسی حصار بگیره برات. حصارش اسمش ابرسا. خاله ا ...
نه کرمانم🥺🥺🥺🥺