الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط قسمتی که نجاست رسیده نجس شده.بقیه قسمت ها پاکه...
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
نیاز نیست بدید قالی شویی یه لگن بزارید زیر اون قسمت آب بریزید بعد هم با دست فشار بدید آبش خارج بشه پاک میشه.
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
اون یک قسمت دسشویی کرده الانم گیجم فرش نماز خونده بشه باطله یا نه در قسمت دیگش
عزیزم من خودم یه زمان درگیر وسواس نجاست بودم این مسائل رو خوب میدونم. خیالت راحت باشه پاکه.