2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 18 پست
اون یک قسمت دسشویی کرده  الانم گیجم فرش نماز خونده بشه باطله یا نه در قسمت دیگش

باطل نیس اگ جیش باشه خشک هم شده باشه نمازباطل نیس اگ اب روش بریزین خیس باشه نمازقبول نیس حتی بدون حانمازهم میشه نمازخوند.من ازچنتاشیخ پرسیدم

۰۵۱۳۲۰۲۰ این شماره حرم امام رضاست به سوالات شرعی و اعتقادی پاسخ میده بهتر هر سوالی داری از یه جای مطمئن بپرسی

حالا این سوال که نه ولی سؤال‌های دیگه هر کس نظر مرجع تقلید خودش رو میگه🌹🌹🌹

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۰۵۱۳۲۰۲۰ این شماره حرم امام رضاست به سوالات شرعی و اعتقادی پاسخ میده بهتر هر سوالی داری از ...

مرسی گلم

تو ضربان قلب منی«♥️🌼🥰»                                                ‌                ♥️𝐘𝐎𝐔𝐑𝐄 𝐌𝐘 𝐇𝐄𝐀𝐑𝐓𝐁𝐄𝐀𝐓