2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره تو یخچال باشن عرقیجات ولی بیرونم خراب نمیشه. من به یخچال مخصوص انواع عرقیجات و حبوباتم دارم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
ما ک زیاد گرفتیم از کاشان گذاشتم کمددیواری تو عطاریام بیرونه دیگه عرقیات تو یخچال نیس ک

منم از عطاری گرفتم بیرون بود، منتها الان که درشو وا کردم و دارم استفاده میکنم موقع خوردن گرمه، بدم میاد 🤭، حالا شوهرم گفت نکنه بعد وا کردن باید بذاری یخچال؟  منم اینجا پرسیدم

ممنون که جواب دادی

یبار گذاشتم تو یخچال یه چیزای سفید توش بود ظرفش پلاستیکی بود گفتن از اونه انگاریخ زده بود 

جدی؟ قسمت فریزر گذاشتین که یخ زده بود؟ فکر میکنم بذارم توی در یخچال بهتر باشه، درسته؟