2777
2789
عنوان

موضوع مهمیه لطفانظرتونو بگین

93 بازدید | 9 پست

بچه ها کیا احساس یه موجدد بی عرضه ی بیخاصیتو دارن

من دوره ی لیسانسم به جای چهرسال شیش سال طول کشید

الانن سال آخرم

دوسال میش به شدت دنبال کار بودم و هرجا چندروز میموندم یا نمیشد یااونا نمیخواستن یه سال همینحوری گذشتو و کاری میدا نکردم تااینکه یه جا موندگارشدم و یه سال کارکردم .همونجام جتدبار هی ولش کردم هی برگشتم

بعدیه سالم اونجارو ولکردم تو شهرخودمون فروشندگی میکنم ولی حقوقش خیلی کمه و اصلا نمیصرفه ولی محض اینکه فعلا کار بهتری نیسن میرم همینحا حالا اینم تاحالا دوبار به هوای کار دیگه ولش کردم باز برگشتم.حقوقش خیلی کمه و اصلا صرف نمیکنه

الانم باز همون کارگاه سابقم که یه سال موندم میخوام برگردم و اینو ول کردم چون حقوقشونو بردن بالا و راحت ترم با پرسنل جدیدشون

ولی نمیدونم جرا به شدت احساس بی عرضگی میکنم

حس میکنم لیاقت موندن تویه کارو هم ندارم

حس میکنم حالا یکی ببینه میگه اینم نمیتونه درست بشینه تویه کار

خیلی احساس بی عرضگی و احمقی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی عرضه نیستی، احمقم نیستی

ولی دوباره متنتو بخون ببین پر تکرار ترین کلمه کدوم بود: "ول کردن"

باهوش ترین و با استعدادترین ادمها هم اگر دل به کار ندن و سعی نکنن استمرار داشته باشن با مشکل مواجه میشن

به نظرم مشکل انگیزه داری. با خودت بشین سنگاتو وا بکن: هدف از کار کردنت چیه؟ درآمد و پس انداز یا کار موردعلاقه

اگر درامد مهمه، از هر شغلی که سمتت اومد استفاده کن و به این فکر نکن که حقوقش کمه، می تونی به موازات کار کردن در اون جا، منتظر فرصتای دیگه هم باشی (همه همینطورن)

اگه درامدش مهم نیست و جذابیت کار اولویت داره، اصلا حقوق رو بیخیال شو، تو زمینه رشته ات یا علاقه ات دنبال کار داوطلبانه یا کارآموزی باش و سعی کن از اونجا کم کم برای خودت کار دائم پیدا کنی

ولی هر دوی این مسیر ها تعهد می خواد، از یه شاخه به یه شاخه پریدن اسیب زننده اس

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
پشیمون نیستم.حس میکنم مورد قضاوت دیگرانم و به خودم برچسب بی عرضه میزنم

قضاوت بقیه اصلا مهم نیس مهم راه خودته حرف بقیه هیچوقت برات مهم نباشه طبق تصمیمات و اهداف خودت برو جلو

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بی عرضه نیستی، احمقم نیستی ولی دوباره متنتو بخون ببین پر تکرار ترین کلمه کدوم بود: "ول کردن" باهوش ...

موضوع دقیقا همینه.من توی اون کار مشغول بودم و منتظر کار بهترم بودم.پیش اومد و بخاطرش ترک کردم اون کارو

ولی بعد کار بعدی رو هم ترک کردی...

ببین من توی کارگاهمون راحت بودم.اما اولا جابجا گردن و راهش دور بود بعدشم باپرسنلش راحت نبودم.تصمیم گرفتم ازاون شهر برگرم خونه دنبال کار گشتم حقوقا خیلی کم بود بااین حال یه جاموندم.هرچی زمان گذشت همش میگفتم من صبح تاشب اینجام اصلا این حقوق کفایت نمیکنه.رییس قبلیم زنگ زد که بیا حقوقو زیاد کردم.منم باز دوباره دوسه شب رفتم چون حقدق یه روز اینجا برابر حقوق سه روز اینجام میشد.اما اون زمان دیدم خیلی دارم خسته میشم و پول نداشتم خرج خودم کنم وبازم پرسنل جدیدش خیلی سروصدا میکردن دوباره برگشتم همینجا ایندفعه بعد یه ماه یه شب رفتم اونجا گفتم یه شب میام همینحوری حقوق یه شبو بده چون پول لازم داشتم وقتی رفتم اون یه شبو جو خیلی آروم بود ونیروهای قبلی که من باهاشون خوب بودم اومده بودن.من دیدم راحتم و تونستم کارمو بکنم پس گفتم چه بهتر هرشب میام اینجا و برمیگردم خونه.بجز همه ی اینا رئیس کارفروشندگی هم به من قول داده بود حقوقمو بالا ببره ولی وقتی سرماه شد خسیس ازی دراوردو قبول نکرد.منم دیگه ولش کردم.کل ماجرا این بود