2777
2789

این خانم شاید 25 سالش هم نبود

جوان و سالم بود

چیزی که برام عجیبه اینه که پیدا کردن یه شغل سخت تر از گداییه؟! 

بار اول نیس این موارد رو میبینم، زن جوان مرد جوان، آخه چرا؟! 

یعنی هیچ عزت نفسی ندارن که نون بازوی خودشون رو بخورن؟!؟ 

من تقریبا هر چند روز ی بار شاهد همچین چیزی هستم در حد توان هم کمک میکنم ولی کاش یه سازمانی بود که این دست این افراد رو می‌گرفت و براشون اشتغالزایی می‌کرد 

واقعا حیفه ی نیروی جوانه که بخواد گدایی کنه...

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونن ترشیجات یا کیک خانگی درست کنن و هزار تا شغل دیگه اما مهتر ازینا اینه که عزت نفس ندارن ک گدایی میکنند. حتی دستفروشی هم شرف داره ب گدایی

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
قضاوت نکن شاید کار پیدا نکرده

قصد قضاوت کردن نداشتم، فقط خیلی براش ناراحت بودم، واقعا از دیروز خیلی غصه خوردم ک چرا باید ی خانم جوان اینکارو کنه، حتی دستفروشی بهتر از اینکاره... 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

ما خودمون اینهارو پرورش میدیم.اگه به هیچ عنوان از طرف ما پولی دریافت نکنن..خب گدایی میمونه؟

من به جوونی که برام میوه ها رو بزاره تو ماشین پول زحمتی که کشید .انعام میدم ولی به گدا هیچی.

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
میتونن ترشیجات یا کیک خانگی درست کنن و هزار تا شغل دیگه اما مهتر ازینا اینه که عزت نفس ندارن ک گدایی ...

دقیقا همینطوره باید از نیروی جوونیشون استفاده کنن

قصد قضاوت کردن نداشتم، فقط خیلی براش ناراحت بودم، واقعا از دیروز خیلی غصه خوردم ک چرا باید ی خانم جو ...

خب اگ فک میکنی نباید گدایی کنه کمکش نکن ولی به نظرم به ما ربطی نداره این موضوع ک بره کار کنه یا ن

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
ماهم تو پمپ بنزین بودیم یه خانومی بود جوون چهره خوبی هم داشت نون خرمایی میفروخت دیدم یه اقایی بهش پی ...

آدم حیوون صفت زیاده ولی بازم ب شرافت اون خانم ک داره خودش برای زندگیش تلاش میکنه

ما خودمون اینهارو پرورش میدیم.اگه به هیچ عنوان از طرف ما پولی دریافت نکنن..خب گدایی میمونه؟ من به ج ...

حرفت درسته ولی اگه کمک هم نکنیم عذاب وجدان میگیریم، همین خانوم اول از من پول گرفت بعد ازم برنج خواست

پولی که از گدائی جمع میکنن خیلی خیلی بیشتر از کار کردنه . ما تو شهرمون یه موسسه خیریه داریم که بارها شده که اینجور افراد رو جمع کرده و مایحتاج ماهانه شونو تامین کرده ولی بازم ول کنه گدائی نشدن