septimo مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 472 عنوان میکاپ برای عقد 155 بازدید | 10 پست من آبان عقدمه بنظرتون به آرایشگر بگم مراسم عقدمه یا بگم میخوام برم جشن کسی؟بنظرتون تفاوتی هم داره تو کارشون؟کسی تجربشو داشته؟آتلیه و عکاسی تو فضای باز ندارم فقط تو محضر عکاسی دارم و بعدش یه مهمونی خانوادگی نشود فاش کسی آنچه میان من وتووووست...❤ 1400/06/21 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 بهتر بهش بگی خواهر عروسم 😐😂بخدا چنان نچرال و خوشکل ارایشت میکنه کیف کنی ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
ساراااااااا1۲۳۴۳۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 351 بنظرم نگو چون بیشتر پول میگیرن و کارشون فرقی نداره
sahel1386 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 33395 نگو ازم زیادم گرفتن چیزه درست حسابی هم نکردن بگو میرم جشن یه ارایش لایتو خوشگل میخوام تموم تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
زیادی_رکم عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5588 خواهرم برای عقدش گفت خواهر عروسم خیلی طبیعی و خوشگل آرایشش کردن تو پاچش هم نرفت😅 هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15734 مورد دیدم واسه جشن عروسیش رفته گفته میخوام برم عروسی برام مهمه زیبا باشم شوهرم گفته باید بری ارایشگاه و خلاصه اومده بیرون لباس عروس پوشیده بعدشم بوق بوق بوق😂
septimo مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 472 مورد دیدم واسه جشن عروسیش رفته گفته میخوام برم عروسی برام مهمه زیبا باشم شوهرم گفته باید بری ارایشگا ... وای😂😂 نشود فاش کسی آنچه میان من وتووووست...❤
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25105 بهتر بهش بگی خواهر عروسم 😐😂 بخدا چنان نچرال و خوشکل ارایشت میکنه کیف کنی واقعاااپس من که واقعا خواهر عروسم محشر میشم🤣🤣 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 واقعااا پس من که واقعا خواهر عروسم محشر میشم🤣🤣 بخدا همه عروسی ها من دیدم خواهر عروس خوشکل تر بود😐😂😂😂 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25105 بخدا همه عروسی ها من دیدم خواهر عروس خوشکل تر بود😐😂😂😂 وووووی😍😍😍😍 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃