2777
2789
عنوان

هرکی تواقدامه بیاد دل گرفتم سوره یوسف بخونم براش فقط اسم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 115 پست
علایمت از کی شروع شد،من چون دارو گیاهی مصرف میکردم وعلامت تخمک گذاری داشتم رفتم سونو دوتا فولی نوزده ...

تقریبا یک هفته قبل ازپری ولی اصلا فک نمیکردم برا بارداری باشه چون یکی هم شش ماه پیش سقط کردم اصلا علایمم مثل اون دفعه نبود واسه همین اصلا شک نکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا یک هفته قبل ازپری ولی اصلا فک نمیکردم برا بارداری باشه چون یکی هم شش ماه پیش سقط کردم اصلا عل ...

خداروشکر که جواب گرفتین برای همه منتظرا دعا کن شما بارداری دعای زن باردار مستجاب میشه،ان شا الله نینیتونو صحیح و سالم بغل بگیرین

عزیزم مبارکت باشه... چشم همین امشب میخونم.  عزیزم میشه بگی چیکارا کردی؟ منظورم دعا و عبادته! م ...

فداتشم عزیزم ایشالاواسه شماهم،دست شمادردنکنه،منم درست اردیبهشت سقط داشتم دو ماه جلوگیری داشتیم بعدازدوماه اقدام کردیم که این ماه گرفت واسه شماهم میگیره ایشالا،عزیرم من روزه اول محرم به نیت حضرت زکریا روزه گرفتم چله سوره یوسفم برداشته بودم چله بسم الله چله زیارت عاشوراهم واسه خودم هروزمیخوندم هم واسه خدابیامرز مادره همسرم فکرمیکنم بی تاثیرنبود،مرتبم پیاده روی میرفتم هروز

خداروشکر که جواب گرفتین برای همه منتظرا دعا کن شما بارداری دعای زن باردار مستجاب میشه،ان شا الله نین ...

خداشاهده روزی نیست دعانکنم ایشالا دامن همه منتظراسبزبشه واقعا بد دردیه من دیگه نه مو توسرم مونده نه اعصاب همه موهام سفیدشد تواین دوسال ولی بازم خداروشکر

فداتشم عزیزم ایشالاواسه شماهم،دست شمادردنکنه،منم درست اردیبهشت سقط داشتم دو ماه جلوگیری داشتیم بعداز ...

ان شاءالله این فرزندتون سالم دنیا میاد و چراغ خونه تون و توشه اخرت تون میشه. اولاد سالم و صالح نعمت بزرگیه. 

منم سه ماه بعد زایمان اقدام کردم اما هنوز نشده. راستش من زیارت عاشورا حدیث کسا ختم قران چله سوره مریم چله زیارت عاشورا حق شناس ختم 100 هزار صلوات کشمیری... نماز استغفار... استغفار روزانه... خیلی زیادن اما هنوز مهر خدا توی این موضوع شامل حالم نشده... ان شاءالله دوباره این ماه اقدام میکنم توکل به خدا.. توروخدا منو فراموش نکن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ان شاءالله این فرزندتون سالم دنیا میاد و چراغ خونه تون و توشه اخرت تون میشه. اولاد سالم و صالح نعمت ...

ممنون عزیزم ایشالا زودتری نصیبتون بشه،ماشاالله تون باشه چقد باخدا هستین بقول مامانم میگه خدایچیزی که میخایم ونمیده میخادبیشتر دره خونش بریم بیشتر دعاکنیم،دلم روشنه که حتماباردارمیشی ایشالاکه لایق باشم برات حتماسورع یوسف میخونم گلم

ممنون عزیزم ایشالا زودتری نصیبتون بشه،ماشاالله تون باشه چقد باخدا هستین بقول مامانم میگه خدایچیزی که ...

ممنونم ازت عزیزم. به خدا خیلی به دعات محتاجم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

عزیزم برا من بخون ان شاءالله حاجت روابشی،من مامانه تینا هستم،تینا دلش داداش میخاد

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
ممنون گلم 

عزیزم برای منم میخونی خیلی محتاجم به دعا...‌منم برای بچه دوم اقدام دارم منم تو دعاهات بزار......اسمم سمانه...منم برای سلامتی تو دلیت صلوات میفرستم عزیزم😘😘😘

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا