2777
2789
عنوان

هرکی تواقدامه بیاد دل گرفتم سوره یوسف بخونم براش فقط اسم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 115 پست
ممنون عزیزم،مریم هستم،داداشم عباس،خواهرم فاطمه

ایشالا به حق امام حسین خودشون مشکلتونا حل کنه ناراحت نباش باخود خوری هیچی حل نمیشه قران بخون دعاکن امید داشته باش خدامشکلتو حل میکنه بعدمیبینی که حل میشه چون خودم تحربه کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نیتت خوندم عزیزم غصت نباشه میشی بازم اسمتو مینویسم برات میخونم 

ممنونم عزیزم.. شما خودتم منتظری؟ 

من هم سوره مریم میخونم... اگه اره برای شما هم من بخونم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ممنونم عزیزم.. شما خودتم منتظری؟  من هم سوره مریم میخونم... اگه اره برای شما هم من بخونم

من تازه باردارشدم هنوزهفته هفت هستم اگه دلت کشیدبرام بخون که قلبش تشکیل بشه ممنون خانمی

اره عزیزم بعداز دوسال که اصلا فکرشونمیکردم 

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم،منم امروز بیست و دوم پری هستم دوتا فولی نوزده داشتم با خوردن دارو گیاهی،ولی هیچ علامتی ندارم،مثل قبلا هستم که درد تخمدان ودرد خفیف زیر سینه داشتم وپریود میشدم ،

من تازه باردارشدم هنوزهفته هفت هستم اگه دلت کشیدبرام بخون که قلبش تشکیل بشه ممنون خانمی

عزیزم مبارکت باشه... چشم همین امشب میخونم. 

عزیزم میشه بگی چیکارا کردی؟ منظورم دعا و عبادته! من و شوهرمم میخوام سوره یوسف رو شروع کنیم... تا حالا سوره مریم رو چندین بار چله گرفتم... اما خوب همچنان منتظرم... 7 ماهه زایمان کردم الان چندین دوره است اقدامم اما... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خدارو شکر خیلی خوشحال شدم،منم امروز بیست و دوم پری هستم دوتا فولی نوزده داشتم با خوردن دارو گیاهی،ول ...

دوره هاتون چن روزس؟من که اصلا علایم تخمک گذاری نداشتم حتی روزه قبل موعدمم بی بی منفی شدتاده روزبعدم هاله داشت تنهاعلایمم فقط تیرکشیدن سینه وپهلوهمین،علایمش خیلی شبیه بارداری هستش اصلابه علایم نمیشه امیدبست

دوره هاتون چن روزس؟من که اصلا علایم تخمک گذاری نداشتم حتی روزه قبل موعدمم بی بی منفی شدتاده روزبعدم ...

بیست هشت تا سی روز،منم دوسال وسه ماه قبل سقط داشتم،الان حدودا یکسال هست اقدامم دوباره

دوره هاتون چن روزس؟من که اصلا علایم تخمک گذاری نداشتم حتی روزه قبل موعدمم بی بی منفی شدتاده روزبعدم ...

علایمت از کی شروع شد،من چون دارو گیاهی مصرف میکردم وعلامت تخمک گذاری داشتم رفتم سونو دوتا فولی نوزده تو چپ وراست داشتم فرداشب هم کاملا متوجه آزاد شدن تخمک شدم درد زیاد وترشح زیاد

نه عزیزم سالمیم آزمایش همسرم هم خوبه عکس رنگی هم گرفتم،هیچ مشکلی ندارم

الهی شکر پ حتمامیشی ااحتمالا استرست زیاده

حتما پیاده روی کن چیزای مضرنخورقندشکر صبح تاصبح ناشتاهم حتماهم خودت هم همسرت دوسین بخورین