2777
2789
عنوان

بچه ها کیا الان بیدارن و چرا آخه این وقت نصفه شب یا صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من اول شب خوابیدم 

با صدای تیراندازی پاشدم ترسیدم سریع رفتم پشت پنجره دیدم خبری نیس یهویی باز صدای شلیک اومد دیدم شوهرمه گلاب به روتون معدش بهم ریخته 😆😆😆😆😆😆

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

فکر خیال ...بی بچه بودن و آررزوش....خونه ام رو دارم جابه جا می کنم و بفکر تعمیرات و پول و هزار تا کوفت و زهر مارم......تولدمه فردا شب.....ولی حس ندارم...کرونا ی خیلی سختی گرفتم حدود ۲۳ روز پیش ....بی حال و کلی کار و بی بچه بودن و دیگه خیلی زیاد مشکل ....

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن
بابا من اول شب خوابیدم  با صدای تیراندازی پاشدم ترسیدم سریع رفتم پشت پنجره دیدم خبری نیس یهویی ...

عشقم اینجا هم پیدات کردم😍 امشب از دست من کجا باید بری؟😅

💕از دیار خاطره انگیز دهه ی 60💞
عشقم اینجا هم پیدات کردم😍 امشب از دست من کجا باید بری؟😅

کجا باید برم که تو هر ثانیم تورو اونجا نبینم
کجا باید برم که بازم تا ابد به پای تو نشینم♪♪♫♫♪♪♯
قراره بعد تو چه روزایی رو من تو تنهایی ببینم
دیگه هرجا برم چه فرقی میکنه از عشق تو همینم

♪♪♫♫♪♪

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
کجا باید برم که تو هر ثانیم تورو اونجا نبینم کجا باید برم که بازم تا ابد به پای تو نشینم♪♪♫♫♪♪♯ قرار ...

هیچ وقت هیچ جا کم نمیاری در هر موضوعی😃   

بزنم به تخته 🧿

💕از دیار خاطره انگیز دهه ی 60💞
اسی منم تو فکر عمل دماغمم دکتر خوب پیدا کردی ب منم بگو ☹

حالااآ من تنها جاییم که فوق العاده ست دماغمهه🥺🥺

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
حالااآ من تنها جاییم که فوق العاده ست دماغمهه🥺🥺

خوش ب حالت پس گجاتو میخوای جراحی زیبایی کنی؟🤔

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
خوش ب حالت پس گجاتو میخوای جراحی زیبایی کنی؟🤔

لیفت گونه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
لیفت گونه

اهان ن من میخوام دماغمو برم ولی نمیدونم چرا استرس دارم ک زشت بشم اخه خیلی ها رفتن زشت شدن بعضیام واقعا خوشگل شدن

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
هیچ وقت هیچ جا کم نمیاری در هر موضوعی😃    بزنم به تخته 🧿

اهنگشو کامل بلد نبودم رفتم سرچ کردم سریع 😆😆😆😆

عشق منی تو دختررررررررر

آهنگ از ته دلم بوووووووووود