2777
2789
عنوان

حقوق معلم خصوصی (کلاس چهارم)

260 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها کسی بهم پیشنهاد داده به دخترش کلاس خصوصی برا کلاس چهارم بزارم چون میخواد جهشی  تو خونه بخونه بنظرتون بخش بگم چقدر بهم بده 

اقوام هم هست نمیدونم چی بگم فقط گفته آخر سال جبران میکنم نمی‌دونم چجور ولی من دلم میخواد حداقل تو سال حقوقی دریافت کنم وگرنه انگیزه به تدریس نیست درست

جلسه ای‌۵۰ تومنه بگو هر ۱۰ جلسه تسویه باشه

برای کلاس چهارم این هر 

روز میخواد بهش یاد بدم مثل مدرسه از صبح تا ظهر با برنامه غیر از پنجشنبه جمعه

بنظرتون چی بهش بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای کلاس چهارم این هر  روز میخواد بهش یاد بدم مثل مدرسه از صبح تا ظهر با برنامه غیر از پنجشنب ...

هر روز میری جلسه ای ۲۰ بگیر و حتما بگو ۱۰ جلسه تسویه اعتماد بنفس داشته باشی روت به عنوان معلم حساب باز میکنن

برای کلاس چهارم این هر  روز میخواد بهش یاد بدم مثل مدرسه از صبح تا ظهر با برنامه غیر از پنجشنب ...

حالا که میخاد هر روز بیاره کمتر کن هزینتو

بگو مثلا بیرون ۵۰ هست من ۳۰ میگیرم

ساعت مشخص بزار مثلا دو یا سه ساعت

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
حالا که میخاد هر روز بیاره کمتر کن هزینتو بگو مثلا بیرون ۵۰ هست من ۳۰ میگیرم ساعت مشخص بزار مثلا د ...

اره نظرم به ساعت مشخص هست ولی هزینه رو روم نمیشه 

نمیدونم چجور بهش بگم واقعا سختمه ولی هر روز هم من بعش یاد بدم بدون حقوق بی ارزشه کارم

من یکساعت میبردم خصوصی دخترمو۱۰۰تومن خیلی گرونه تو این همه ساعت میخوای با طرف کارکنی؟!

اره نمی‌دونم چقدر بگیرم که نه به اون فشار بیاد و نه من الکی هم نمیشه آخه بدون هزینه که نمیشه و روم نمیشه چجور بهش بگم 

اره نظرم به ساعت مشخص هست ولی هزینه رو روم نمیشه  نمیدونم چجور بهش بگم واقعا سختمه ولی هر روز ...

یجوری بحث هزینه رو پیش بکش

تعارفم نکن زیاد بگو انفاقا قصد داشتم ازین به بعد کلاس خصوصی بزارم

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
معلمی یانه یعنی معلم تدریس کرده تومدرسه بودی مدرک داری؟

معلم خصوصی نیستم ولی ایشون گویا در من دیدن که میتونم کمکشون کنم و گفتن هر روز طبق برنامه پیش بریم آخه با معلم چهارم در ارتباطم