2777
2789
عنوان

چکار کنم اخه

134 بازدید | 12 پست

۱۰ ساله ازدواج کردم شوهرم هر سال کار عوض می کنه الان یه ماهه رفته یه جا امشب فهمیدم دوباره اومده بیرون واسش قاطی کردم گفتم تا فردا تکلیف منو معلوم کن و گرنه دیگه نمی مونم تو این زندگی😥

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دلیلش چیه برای ادامه ندادن شغل قبلی؟

به پیشنهاد دوستش رفت دوره برنامه نویسی حالا که رفته سرکار میگه می گه اینا از من کار شبکه هم می خوان نمی تونم بلد نیستم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

هووووووف خب چرا قبل ازدواج درست حسابی حرفاتونو نمیزنین

اون موقع کارمند بود کارشم خوب بود علم غیب نداشتم که اینجوریه

عاها چی بگم

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

دو ماه بیکار بود تا دوره بره موتورمونو فروختیم واسه اینکه دستمونو جلو کسی دراز نکنیم واقعا دارم به طلاق فکر می کنم

خب کار پیدا کردن که سخت تره اخه

اره واقعا دارم روانی میشم از دستش

شوهر منم کارمنده یعنی تو زندگیمون اونم اینجور میشه؟ترسییدم🥺

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊