2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دختر دارم و بیشتر از من خودشون از وجود هم لذت میبرن و عاشق هم هستن

چون فاصله اشون هم نزدیکه خیلی باهم جورن

اما دعواهای خواهری هم پیش میاد

اغلب میگن اگه اجی نبود چکار میکردیم و....

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

٣تا نرماله . اگه وضع مالي خيلي عالي داشتم بدون دغدغه ٦تا 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
من دوتا دختر دارم و بیشتر از من خودشون از وجود هم لذت میبرن و عاشق هم هستن چون فاصله اشون هم نزدیکه ...

چند سال فاصله دارن؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

من مجردم ،دو بچه ایم ولی توروخدا خواهش میکنم اگه پول ندارید یکی بیشتر نیارید اگه پول دارید در حدی که بچتون حسرت به دل چیزای معمولی نمونه دوتا یا بیشتر بیارید

فکر نکنید خرج بچه فقط پوشک و شیر خشکه به بعد از ۱۹ ۲۰ سالگیش هم فکر کنید،مامان من اوضاع منو که میبینه میگه کاش فقط یه بچه میاوردم با اینکه خیلی دوستم داره

...

کن تک فرزند م.   هیچ جا نمیتونم برم چون باید هوای مامان بابام رو داشته باشم.  بچه هام دایی و خاله ندارن. خودم هم هیچ کدوم رو ندارم متاسفانه

سر عروسیم خیلی گریه کردم چون کسی رو نداشتم کمکم کنه حتی تو آرایشگاه تنها بودم که حجابم رو برداشتن.    مریضی چیزی خودم باید همه کارای خانواده رو انجام بدم و......

خودم سه تا دارم

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

من هنوز بچه ندارم چند سال قصد نداریم بچه دارشیم ولی من همیشه گفتم فقط یدونه میارم چون یدونه باشه در رفاهه هرچی میخاد براش فراهم میکنم هرکلاسی بخاد میبرمش درکل براش سنگ تموم میذارم تربیتشم ک ب کنار دوتا من از پسش برنمیام این یکی ب اون یکی حسادت میکنه دعوا میکنه این نظر شخصی خودمه