2777
2789

من چندروزه قهر کردم وفرداقراره برگردم خونم الان شهرستانم خونه بابام خونه خودم تهرانه دلیل قهرم بدرفتاری همسرم بامنه 

مثلا الکی باهام دعوا میکنه باهم خوبیم یهو بعد چندساعت بدون اینکه یک دلیلی بگه باهام دعوامیکنه کتکم میزد بعد خودش پشیمون میشد 

الان که قهر کردم دیگه تاپای طلاق رفتم دوباره میگفت برگردم گفتم باید دلیل این رفتاراتوبگی چون اینبار باخانوادش مخصوصا مادرش دعوای بدی کرده وهمسرم قرص خورده بود که خودکشی کنه که گذشت دیروز با من وداییم تلفنی حرف زد گفت مادرش تمام این مدت ازم من بدمیگفته یعنی مادرشوهرم مثلا میگفته یسرا قبلا پسرعموش دوست داشته این به خاطر پول زنت شده این میخوادتوروبکشه سمت خانواده خودش که خانواده خودت ول کنی برات دعا مینویسه جادوت میکنه واین حرفا خواهرشوهرمم گفت مادرم وهمسرم سر همین حرفا دعوا کردن ازاول ازمن خوشش نمیومد همیشه میگفت پسرم خیلیی ازتوسرتره رو هردختری اسم میبردیم بهمون نه نمیگفتن تولیاقت نداری خیلی دلم شکسته ولی همیشه کوتاه میومدم اینباربه همسرم گفتم برگردم باید باهاش قطع رابطه کنم اما آخه چطوری چیکارکنم چطوری کناربیام ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان