2777
2789

به نظر شما غذاهایی که توی نت گفته اسیدی هستند و اسید معده رو زیاد میکنند و باعث رفلاکس میشن برای همه همینطورند و برعکس غذاهایی که گفته مفیدند برای همه مفیدند؟

**بیشتر منظورم روی گوجه ماست تخم مرغ شیر نمک پیاز پخته شده داخل غذا خامه قند بستنی برنج نون و سیب زمینی سرخ شده است**

پسر یک و نیم ساله که تا یکسالگی ریفلاکس داشت و دارو خورد و هیچ تاثیری براش نداشت دوماه پیش بخاطر خوردن بستنی کیم و چای و سیب زمینی سرخ کرده و خامه در هفت روز هفته یهو رفلاکسش خییییییلی شدید عود کرد.اگر اطلاع داشتیم در طول هفته همه مواد مضر رو یهو بهش نمیدادیم . ویا کمتر میدادیم.

مثلا اینا رو دادم وزنش بالابره چون کمه بدتر شد. و کلا یه هفته تمام هییییچی نمیخورد نهایتا روزی یکی دوبار شیر ۹۰ سی سی

الان *مواد غذایی که بالا گفتم رو میشه بگین کدوماش براتون خوب و کدوم بد بودند؟* چون چند روزه هر چی تست کردم متوجه نشدم.* چیزایی که تو نت میگن اسیدیه برای همه اینطوره؟*  

چکار کنم کاااااااااااااامل خوب بشه ؟دوست ندارم تا اخر عمرش دارو بخوره.*از همه مهمتر شبها اصلااااااااخواب نداره طفلک الان دوماهی میشه*

ممنونم که وقت گذاشتید مهربونا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلأ مراعات نمی کنم ولی صبحها انجیر تو عسل می ندارم می خورم خیلی حالم بهتر شده رفلاکسم تبدیل شده ...

چقدر خوب. امتحان میکنم. فقط چون کوچیکه و نمیتونه حرف بزنه شاید کمی سخت متوجه حالش بشم.

نه اصفهان. دکتر میشناسی؟ بگو میام.

تهران دکتر فریبا صیقلی عالی بود کارش..دختر من مشکل معده داشت هیشگی تشخیص نمیداد این تشخیص داد و فرستاد برا جراحی خوب شد خداروشکر ..ولی واسه رفلاکس زیاد میومدن پیشش..و نتیجه میگرفتن..حالا یه هفته شربت آنتی رفلاکس بده خیلی خوبه..ولی حتما ببرش یه دکتر فوق تخصص گوارش اطفال الان خوب میشه کوچیکه..زردچوبه هم براش بده

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
یعنی الان مدفوعش سفت شده و بیرون روی نداره؟؟

نه گلم. بیرون میره. معده اش به شدت ترش میکنه. مثلا چند شب پیش پدر شوهرم بهش گز داد. طفلکم تا صبح چشم رو هم نگذاشت. از بس میومد تو گلوش. اخرم یه چند دقیقه *نشسته* توی گهواره خوابید تا تونست چشماشو ببنده. 

منم نمیدونستم براش بده وگرنه نمیذاشتم بخوره. الان اومدم از دوستان بپرسم که حداقل بتونم براش مراعات کنم. اخه تجربه ها با چیزایی که تو نت نوشته شده خیییلی فرق داره.

تهران دکتر فریبا صیقلی عالی بود کارش..دختر من مشکل معده داشت هیشگی تشخیص نمیداد این تشخیص داد و فرست ...

خدا خیرت بده که گفتی. 

الان زرد چوبه رو نمیدونستم و تو غذاهاش میریختم. دیگه نمیدونی چیا بده؟ لیست نداری عکسشو برام بفرستی ؟ یا اگه زحمتت نیست برام مینویسی. خدا عاقبت خودت و دخترت رو به خیر کنه. الهی امین.

من اصلأ مراعات نمی کنم ولی صبحها انجیر تو عسل می ندارم می خورم خیلی حالم بهتر شده رفلاکسم تبدیل شده ...

انجیر تازه یا خشک. با عسل قاطی میکنی و میخوریش یا میذاری تو عسل چند ساعت بمونه. توضیح میدی دقیقا چه جوری؟

خدا خیرت بده که گفتی.  الان زرد چوبه رو نمیدونستم و تو غذاهاش میریختم. دیگه نمیدونی چیا بده؟ ل ...

نه بخدا لیست ندارم خودمم رفلاکس دارم دود اذیتم میکنه معدم غل غل میکنه گوجه خام هم همین طور نون لواش  اگه میتونی ببرش تهران یا تلفنی از منشی بپرس بیارمش خوب میشه..منشی دکتر خواهرشه

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
چرا تو گوگل سرچ نمی کنی ممکنه برای بچه با بزرگسالان فرق کنه

زدم ولی نت با تجربه کمی متفاوته و چون بچم کوچیکه نمیتونه حرف بزنه تشخیصش مشکله که با کدوم غذا ها بیشتر اذیته. وقتی تجربه ها رو بدونم سعی میکنم حذفشون کنم تا حالش بهتر بشه .ممنون که کمکم کردی.