2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کن حرکات بالاتنه انجام بده، البته چندماه طول میکشه لاغر بشه بعدلاغری هم حتما باید ادامه بدی وگر ...

واقعا بعد پایین تنه هم لاغرمیشه ؟اخه فقط بازوم چاقغ

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

ورزش کن حرکات بالاتنه انجام بده، البته چندماه طول میکشه لاغر بشه بعدلاغری هم حتما باید ادامه بدی وگر ...

تجربه ای داری لاغری موضعی؟

واقعا بعد پایین تنه هم لاغرمیشه ؟اخه فقط بازوم چاقغ

من سه چهار ماه حرکات بالا تنه از گوگل سرچ کردم انجام دادم جواب داد بعدش دو ماه ول کردم حس کردم داره برمیگرده دوباره الان یه ماه انجام میدم عالیه، برای پایین تنه و شکم پهلو هم انجام میدم روزی یه ساعت تو خونه ورزش میکنم

من سه چهار ماه حرکات بالا تنه از گوگل سرچ کردم انجام دادم جواب داد بعدش دو ماه ول کردم حس کردم داره ...

میشه فقط بااین حرکت موضعی بالا تنه رولاغرکرد؟

منظورم این فقط بازو لاغرشه باورزش

خب من با دنبل ورزش میکنم فکر میکنم تاثیرش بیشتره، شما میتونی باشگاه بری مربی داشته باشی قطعا جواب میگیری ولی چند ماه طول میکشه نباید سریع ناامید بشی

خب من با دنبل ورزش میکنم فکر میکنم تاثیرش بیشتره، شما میتونی باشگاه بری مربی داشته باشی قطعا جواب می ...

چشم ممنونم مهربونم